Ревю с акустичен концерт в столичния Bridge bar на 20 декември


Ревю с акустичен концерт в столичния Bridge bar на 20 декември

4651

От този месец в София вече има място, където може да чуете любимите си артисти в изключителен акустичен формат.

Това е Bridge bar на булевард "България" 2 (под Моста на влюбените, НДК).

Първата група, която щe открие unplugged сезона на 13 декември, са фламенко фуриите Banda Del Padre. Музикантите са добре познати на фестивалната публика по света и у нас с уникалния си стил, съчетаващ латино ритми с традиционен балкански фолклор.

А седмица след това - на 20 декември, събота, любимата на няколко поколения пънк и ню уейв група Ревю (на снимката) ще представи невероятен сет. Васил Гюров, Деян Драгиев-Даката, Кристина Серафимова и Весo (Мерудия) са подготвили завладяващи акустични версии на някои от най-популярните си парчета.

"Различното в този концерт на Ревю е именно форма̀та, в който феновете им ще ги срещнат – без дистанция, в приятелска атмосфера, озвучена от любимите на всички ни песни на групата, но в unplugged аранжименти. Идеята ни е да превърнем тези концерти в съществена част от музикалния живот на България", не крият организаторите. Според тях атмосферата в Bridge bar е много по-различна, тъй като артистите, които сме свикнали да виждаме на голяма сцена, ще бъдат на една ръка разстояние от публиката и ще пресъздават парчетата си в непринудена обстановка и по съвсем различен начин – в акустичен аранжимент.

И понеже намерението е unplugged шоутата да се превърнат в традиция, може да споделите с организаторите кои артисти бихте искали да чуете през следващите месеци в клуба. А на всеки от концертите ще може да спечелите и билети за следващия.  

Повече информация за събитията и предстоящите Unplugged концерти може да следите тук:

https://www.facebook.com/BridgeBarSofia
https://www.facebook.com/events/1507772826155071/
https://www.facebook.com/events/914350701909399/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички