Във вихъра на транса: Paul van Dyk зад пулта в Ялта


Във вихъра на транса: Paul van Dyk зад пулта в Ялта

3623

Paul van Dyk ще открие празничната програма на столичния клуб "Ялта" тази година.

Както MySound.bg вече обяви, сетът на авторитетния транс диджей и продуцент е в Room 1 на 13 декември, съботал

Шоуто ще остави без дъх и най-претенциозните фенове на електронната музика, а сингълът "Only In A Dream" ще сбъдне не една мечта, уверяват организаторите.

Израснал в Източен Берлин, Paul van Dyk се запознава с ранната електронна музика, слушайки тайно западни радиостанции. От този момент той започва да гори за музиката, която скоро успява да превърне и в своя професия. Воден от инстинктите си, а не от музикалните трендове, в продължение на повече от две десетилетия Paul van Dyk радва на необикновена кариера, има над 3 милиона продадени албума и безброй фенове по целия свят.

Освен номинация за "Грами" за най-добър електронен албум през 2005, немският артист оглавява две поредни години класацията на  DJ Magazine - Top 100 DJ – постижение, с което малцина могат да се похвалят. Разнообразното му портфолио включва колаборации с интересни изпълнители като David Byrne и St. Etienne и ремикси за Madonna, Justin Timberlake, Depeche Mode и Linkin Park. Освен това Paul работи по музиката към филма  "Черният Рицар" (The Dark Knight) и за рекламни кампании на Motorola.  

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и в клуб "Ялта".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички