Георги Христов повика Коледа с празничния си концерт във Варна


Георги Христов повика Коледа с празничния си концерт във Варна

3778

Георги Христов подари горещото си сърце на варненци в един красив (пред)коледен концерт.

Със своята музика певецът запали светлинките на вярата и надеждата у хората, за да посрещнат тихата, свята нощ с топлина в душите и упованието, че идните дни ще са мирни и благословени.

"Да се пречистим с любов", да забравим за болката – в нас, край нас… Великолепието на искрените, дълбоко почувствани послания на Георги Христов доведе коледното тайнство за всички гости на концерта му в пълния салон на зала 1 на Фестивалния и конгресен център в морската столица. Тематичните песни, златните му хитове и новите вече любими на публиката заглавия създадоха истинско, заразяващо празнично настроение!

Има изпълнения, които са недостижими. Нещо повече – те не могат да бъдат нито сравнявани, нито определяни с думи. Нужно е да ги съпреживееш, за да повярваш в тях! Точно като коледните чудеса! Точно като тези, които Георги Христов поднесе с много любов на верните ценители на изкуството му, които гласно признаваха на излизане от залата, че никога няма да се наситят на неговото безупречно представяне, на голямото му сърце и любовта, която безрезервно раздава. Тази любов, за която бе награден с продължителни аплодисменти, с насълзени очи, с думи на благодарност и признателност, с красиви букети, коледни звезди и символи на Рождество Христово.

Посредством най-универсалното и емоционално въздействащо средство – музиката – Георги Христов поднесе по неподражаем начин на почитателите си своите пожелания за весела Коледа и здрава, щастлива и успешна 2015.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички