Пеят в помощ на Борис Гуджунов в Гласът на България


Пеят в помощ на Борис Гуджунов в Гласът на България

4647

Deep Zone Project, Галена, Криско, Йордан Караджов, Ева квартет, Маргарита Хранова, Анелия и Борис Солтарийски ще се изявят с участниците в полуфиналния концерт от третия сезон на риалитито "Гласът на България" по bTV довечера.

Сумата от eсемес гласуването ще бъде дарена на Борис Гуджунов. Ветеранът на българската естрада е в тежко състояние, страдайки от диабет. На 7 декември в "Гласът на България" от името на bTV и продуцентската компания "Седем осми" музикалният продуцент на шоуто Евгени Димитров Маестрото заяви, че двете страни ще направят всичко, което е необходимо за нуждите на големия български изпълнител.

Тази неделя, 14 декември, bTV ще излъчи полуфиналната надпревара в третия сезон "Гласът на България". Участниците в него вече са само 8, по двама от всеки отбор. Надпреварата за титлата "глас на България" напуснаха Мария Маринова от отбора на Наско, Асен Михайлов от тима на ДесиСлава, Тюркян Исмаил от екипа на Орлин Горанов и Християна Дънкова от хората на Миро. Преди да си тръгне от шоуто Християна получи уверението на своя ментор Миро,  подкрепено от неговия съветник в петък вечер – продуцента Светлин Къслев, че двамата ще продуцират нейна песен.

И докато надпреварата за едни приключи, на други им предстои предизвикателството да се изправят отново на сцената, но този път не сами, а в дует. Кристина Иванова, Ивета Костова, Зоя Мутишева, Невена Цонева, Анна Пешева, Петър Рангелов, Стефанѝ Илиева и Ати Молова ще трябва да се доказват отново пред зрителите. Този път всеки от тях ще има партньор на сцената. Заедно с кандидатите за титлата на сцената на "Гласът на България" ще се качат Deep Zone Project, Галена, Криско, Йордан Караджов, Ева квартет, Маргарита Хранова, Анелия и Борис Солтарийски. Зрителите ще видят и изпълнения на някои от участниците, но този път с техните треньори. ДесиСлава, заедно с Кристина Иванова и Ивета Костова ще изпълнят "Simply The Best", а Миро, Зоя Мутишева и Невена Цонева - микс от "Губя контрол" и "Рискувам да те имам".

Неделният концерт ще протече с малко по-различен регламент от досегашните. Само тази вечер гласовете на публиката и на треньора ще имат еднаква тежест. След края на всички изпълнения ще бъдат събрани процентите одобрения, дадени от треньора и от публиката. Състезателят, събрал по-голям процент от общия сбор одобрение на треньор и публика, ще бъде победител в своя отбор и ще отиде на финал.

"Не съм си представял, че ще стигна до такова положение да разчитам на помощта на моите приятели. И все пак, по настояване на хората около мен си позволявам да оставя банкова сметка. Тя е на сина ми Кристиян Борисов Гуджунов, който в момента се грижи най-вече за мен, тъй като съм доста слабо подвижен. Благодарен съм на вниманието и обичта Ви към мен - единствената топлина и Надежда, че все пак съм оставил една добра следа след себе си", казва Борис Гуджунов.

Сметка:

"Централна Кооперативна банка" АД:

IBAN: BG81 CECB 9790 10E3 4797 00

BIC: CECBBGSF

Титуляр: Кристиян Борисов Гуджунов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички