Fake Fruits: Jeremy? с ново видео


Fake Fruits: Jeremy? с ново видео

5072

Родната инди рок банда Jeremy? засне видео към новия си сингъл – "Fake Fruits", преди броени дни.
 
Нивото на продукцията вдигна с поне едно стъпало критериите в българската алтърнатив рок среда, като мащабът, идейността и реализацията на крайния продукт по нищо не отстъпват на предлаганото от най-популярните изпълнители от модерната световна музикална сцена, убеждават от мениджмънта на бандата.

Снимките протекоха при изключително тежки условия, смяна на над десет локации в рамките на две денонощия, всеотдайната и упоритата работа на екип от над тридесет професионалисти. Клипът ще бъде представен в публичното пространство на 17 декември, идната сряда, с което Jeremy? възнамеряват да поканят всички заедно с тях на път към следващото инди рок ниво.

С новия проект бандата дава сериозна заявка за намеренията си да не прави компромиси със своето творчество, като същевременно затвърждава присъствието си в артистичното пространство. И получава от каквото има нужда – професионален и отговорен (звезден) екип, застанa зад нея, нейните музика и визия. Режисьор и главен концептуалист на видеото е Георги Манов, а оператор е Крум Родригес, популярни с класата си едновременно в арт, кино и рекламните среди в България. Заедно с целия екип на Clamer Design Studio, те създават не просто музикално видео, а "сладко-горчив" филм към драматичния блус "Fake Fruits" (кадър на снимката). Аудиозаписите са реализирани в Студио 2 на БНР, а смесването и мастерирането са осъществени в Ирландия.

"Спазени са всички правила за качествена световна продукция", коментира мениджърът на групата Мартин Михайлов."Реализацията е поверена изключително и само на доказани професионалисти - от стил и грим, дело на Ека Бичинашвили и Валентин Вълов, като например и двете имена са референция за изключително квалифицирана работа и с чужди продукции, през различни строго профилирани технически специалисти, до това да имаме две от най-красивите лица от модната сцена: Ивета Димитрова и Ива Янкулова. Двете момичета са не само най-привлекателната и нежна част от целия проект, но и показаха много кураж и дисциплина, истински рок-ен-рол характер и любов към музиката и Jeremy?"

Целият екип тръпне в очакване да сподели момента на 17 декември с всички, които имат нужда да станат свидетели на нещо ново. Нещо добро. Нещо, което е предназначено да стигне далеч и да отведе там и своята публика.

Междувременно, за да бъде поне леко задоволено любопитството до настъпването на самото събитие, от Clamer Design Studio изготвиха за гледане серия от кратки откъси, донякъде разкриващи настроението, внушенията и стила на работа в и по клипа (https://www.youtube.com/watch?v=5dcf5-tRnKk&list=PLfX97rgt0F8m3jmzOCVPPQZ5SHTB3ieQd).

Ден по-късно, на 18 декември, групата се отправя на десетдневно турне у нас, което ще стартира от Благоевград, ще мине през Пловдив, Бургас, Сливен, Стара Загора, Габрово, Варна, Русе и Плевен, завършвайки с голям новогодишен концерт в столичния клуб "Терминал 1" на 31 декември.

Ето и точните дати и локации:

18 декември, четвъртък – клуб Underground, Благоевград
19 декември, петък – клуб "Петното", Пловдив
20 декември, събота – клуб "Бар без име", Бургас
21 декември, неделя – клуб "Тангра", Сливен
22 декември, понеделник – клуб Il Mondo, Стара Загора
23 декември, вторник – клуб "Под театъра", Габрово
25 декември, четвъртък – клуб Vintage 33, Варна (+ Shakermaker)
26 декември, петък – клуб Max, Русе
27 декември, събота – клуб Galaxy Bowling, Плевен
31 декември, сряда – клуб "Терминал 1", София (+ Raja)

И двата проекта се осъществяват с подкрепата на Bushmills.

Jeremy?
https://www.facebook.com/jeremyband
https://www.youtube.com/channel/UCh6ciUTCu_jAeTBRc4YzNlQ

Линк към тийзърите:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLfX97rgt0F8m3jmzOCVPPQZ5SHTB3ieQd :)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички