Smugglers Swing Club се мести в Хавай за Коледа


Smugglers Swing Club се мести в Хавай за Коледа

4318

Последното за 2014 издание на Smugglers Swing Club ще е предколедно, много горещо и вълнуващо. И най-вече хавайско.

На 19 декември The Smugglers Collective събират феновете в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на суинг, джаз, рок-ен-рол и електро суинг музиката.

Smugglers Swing Club: Christmas In Hawaii кани всички почитатели на винтидж музиката и културата на  нестандартно коледно парти. Събитието ще пренесе гостите си директно в слънчев Хавай от 40-те и 50-те години, когато на мода са били хавайските ризи, белите костюми, роклите на цветя и tiki баровете.

Музикалната селекция на диджеите от The Smugglers Collective отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club - противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика. Посетителите ще могат да се разкършат под звуците на най-доброто от старата школа, както и на актуални суинг, рок-ен-рол и електро суинг хитове. Ще бъде обърнато специално внимание и на песните с коледна тематика от 40-те и 50-те години на миналия век.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 19 декември (петък) в клуб Mixtape 5 (бул. "България" 1, в подлез "Галерия"). Началният час е 21.00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22.00 часа. Билетите са на цена от 10 лв и ще се продават само на място на събитието.

Специално за Smugglers Swing Club: Christmas In Hawaii, клуб Mixtape 5 ще бъде преобразен в тропически остров, с много палми, цветя, ярки цветове и въобще всичко, което може да накара посетителите на суинг клуба да забравят за минусовите температури навън.

На станалия вече традиционен винтидж будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа и дори цвете в косата. Всеки желаещ ще може да увековечи парти атмосферата в тематичния и много слънчев photo corner, вдъхновен от Tiki баровете в Хавай.  Талантливите танцьори от Lindy Hop Bulgaria ще изпълнят специално подготвени за случая хореографии и ще нажежат допълнително обстановката.

Smugglers Swing Club крие и още много изненади. Елате и се уверете сами!
Няма да се размине и без подаръци, за всички фенове и тези които все още не са се докоснали до тази емоция, но винаги с отворено съзнание приемат новите предизвикателства, лорд Самърсби раздава 3 двойни покани за събитието през специална игра във FB страницата на марката  https://facebook.com/Somersby

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата, Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг По този начин са покрити всички разклонения на суинг и рок-ен-рол музиката от 40-те години до днес, когато електро суинг   течението изживява своя възход. От феномен Smugglers Swing Club се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус.

След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена от суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни събития с марката Smugglers Swing Club и през 2015.

Полезни линкове:
Facebook event: https://www.facebook.com/events/773432026060100/
Smugglers Swing Club Facebook page: https://www.facebook.com/SmugglersSwingClub
Videos: http://smugglers.bg/gallery_video.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички