Концертът на Горан Брегович в детайли


Концертът на Горан Брегович в детайли

4101

Както е известно, концертът на Горан Брегович и неговия Оркестър за сватби и погребения предстои в зала "Арена Армеец" на 19 декември, петък.

Началото на събитието, организирано от Loud Concerts, е 20.00 ч. а вратите на залата ще бъдат отворени в 19.00 часа.

Билети за събитието все още могат да бъдат закупени чрез мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly, а ценовите категории са 30, 35, 40, 45, 55 лева, в зависимост от местоположението в залата. Касата на зала "Арена Армеец" ще бъде отворена до началото на концерта без промяна в цените на билетите.

Балканската звезда ще се погрижи за предколедното настроение на българската аудитория с най-известните си хитове от албумите и саундтраците, както и песни от последния му албум "Champagne For Gypsies".

Локацията на залата е удобна и може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. "Цариградско шосе", така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират отстрани на залата на бул. "Асен Йорданов". За онези, които ще се отправят към "Арена Армеец" с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта във фоайето на залата и вътре в самата нея на терен ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки и храна.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде свален от www.loudconcerts.com  или от тук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts).  Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала "Арена Армеец" преди началото на концерта. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат  напълно безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички