20 години Classic FM с хит на The Beatles от струнен квартет


20 години Classic FM с хит на The Beatles от струнен квартет

3397

На 19 декември единственото радио за класическа музика в България - Classic FM, ще отбележи 20-ия си рожден ден със специална изненада за слушателите - уникално изпълнение на вечния хит на The Beatles – "All You Need Is Love", от струнен квартет от Оркестъра на Classic FM (на снимката с Ричард Клайдерман).

На живо в студиото на радиото в 14.30 часа слушателите ще се насладят на изпълнението на концертмайстора Людмил Ненчев и водачите на групи на струнни инструменти – Младен Стоянов – водач на 2-ри цигулки, Кирил Христов – водач виоли, Кристина Михайлова – водач чели.

В празничния ден ще стане ясна подредбата на великите класически произведения от класацията Classic FM Top 20 спрямо избора на слушателите. На живо в студиото ще бъдат изтеглени имената на 20-има от гласувалите, които ще спечелят специални награди по повод рождения ден на любимото радио.

Всички произведения от Classic FM Top 20 ще прозвучат в ефир на 20 декември в предаването "Сутрешно кафе с Радостина Узунова", когато гости в студиото ще бъдат водещите Георги Митов-Геми и Юра Трошанова.

20 години Classic FM радио е организатор, съорганизатор и партньор на най-мащабните концерти, фестивали и събития за класическа музика и се е наложило като своеобразна институция за класическа музика в България.

Още информация за концерта и празничната програма - на:

www.classicfm.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички