НепознатиТЕ събира АББА по bTV


НепознатиТЕ събира АББА по bTV

5404

Уникална среща на четирима легендарни музиканти предстои в ефира на bTV.

АББА не са се събирали от 1982, когато групата се разпада. Като едни от големите фенове на шведската четворка, журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев успяха да се срещнат с Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрида в годината, в която светът отбелязва 40 години от триумфа им с песента "Ватерло" на Песенния фестивал на "Евровизия" през 1974. Те са герои във филма "АББА завинаги", който ще бъде излъчен от 15.00 часа на 20 декември, събота.

Както MySound.bg вече огласи, лентата бе в афиша на тазгодишното издание на "Киномания".

Историята на АББА не е сензация! Тя е обикновена среща на необикновени таланти, които преживяват своето лично Ватерло, но не се оставят то да бъде единствено. Историята им наподобява филм. Не холивудски, а просто шведски. В нея съжителстват елементи от великата северна сага , преплитат се триумф и трагедия, богатство и бедност. Къде са днес Агнета, Бьорн, Бени и Фрида, какво ги свързва и разделя ще научат зрителите на документалната поредица "непознатиТЕ".

Лично от членовете на легендарната четворка зрителите ще разберат защо АББА отказаха оферта от 1 милиард долара, за да издадат нов албум и да направят световно турне, какви тайни крият четиримата и защо показаха живота и творчеството си в музей.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички