Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

По-добри!


По-добри!

3900

Първата българска коледна денс песен - "По-добри", е съвместно дело на DJ Rossko и Ели Раданова.

"Парчето е за всички, които искат да бъдат по-добри не само по Коледа", споделят изпълнителите. "По-добри" носи много позитивизъм и предава вълнението от очакването на празника. Амбициозният клип проследява историята на това как всяко добро се предава напред и заразява останалите. Любо Цанков е режисьор и сценарист на видеото. "По-добри" е дебютен проект за лейбъла Med & Limon. Музиката и аранжиментът са на Rossko и Алекс Нушев по текст на Катя Маринова, а вълшебният квартет е изсвирен от дамите от Стрингс.

https://www.youtube.com/watch?v=xc3ylrk4GvI

"Сподели Коледа" е новата песен на рокаджията Тома, посветена на топлите празници в края на годината. Както се изразява и самият вокалист: "Проектът е изцяло акустичен, с две думи: сгряващ глас и нежни китари в лицето на много близки за мен приятели музиканти – Бисер Иванов, Георги Янев, Темелко ТемелковТоми и, разбира се, Иван Попов Ванката". "Записите се случиха буквално за два дни, като през цялото време в студиото цареше изключително позитивна и приятелска атмосфера, която ще видите и усетите в клипа!", уверява музикантът. Видеото всъщност представлява мейкинг на случилото се в звукозаписното студио, като зад камерата е Петър Димитров – Братовчеда, а по монтажа, заедно с Тома работи и небезизвестният Живодар Димитров Дарко. Изкусният, лек саунд на парчето е дело на Димитър Йорданов, Христо Добрев и Илия Ранков. След успеха на предишния си сингъл "Парашут", певецът решава да намали оборотите и да сподели с хората магията на коледните празници, призовавайки да бъдем добри и да споделяме щастието именно днес, с близки, приятели, роднини и дори със самотните хора на улицата, за които празник също има - както пише и в текста, чийто автор е самият той. Като подарък за феновете музикантите  пуснаха "Сподели Коледа" за безплатен даунлоуд от профила им в SoundCloud (https://soundcloud.com/tomabulgaria).

https://www.youtube.com/watch?v=EkrFbNAFsjM

Седмица преди коледните празници младата поп певица Александра Александрова издаде видеосингъла "Духът на Коледа". Музикален продуцент е композиторът Алекс Нушев, текстът е на самата изпълнителка. Режисьор на клипа е Анислав Върколашки Avart. Кадрите са решени именно в духа на Коледа и разказват история за доброто и за любовта. В "Духът на Коледа" Александра си партнира с две очарователни дами – 7-годишната Валя и нейната майка Меги Нушева. Освен това във видеото участва и приятелят на Александра - Тодор Тодоров. Както Алекс Нушев се шегува: "Направихме си едно семейно видео". "Идеята за песента се роди точно преди месец. Пиехме си вино и то пред една камина", сподели Нушев. Александра от своя страна разказва: "Преди три години на Бъдни вечер имах страхотно коледно вдъхновение и на хвърчащ лист написах текст, който никога не предполагах, че ще стане песен. На всяко нещо му идва времето".
     
Това не е първият съвместен проект за двамата. В края на миналата година Александра дебютира с видеосингъла "Ренесансово момиче", чиято музика и аранжимент са отново на Алекс Нушев.

А с какво още ще ни изненадат двамата, предстои да разберем през Новата 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=O4A4TtwHQU0

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички