Кристина Иванова е победителят в Гласът на България


Кристина Иванова е победителят в Гласът на България

4381

Кристина Иванова от отбора на ДесиСлава е победителят в третия сезон на "Гласът на България".

bTV излъчи големия финал от 20.00 часа на 21 декември.

17-годишната участничка достигна до финала заедно с Невена Цонева от отбора на Миро, Анна Пешева от тима на Орлин Горанов и Ати Молова от хората на Наско. След първата част от надпреварата отпаднаха Анна Пешева и Невена Цонева, която взе решение сама да се оттегли от шоуто. Кристина и Ати влязоха във финална битка, която донесе на момичето от Попово титлата "глас на България", запис на сингъл, 20 хиляди лева и чисто нов автомобил. Успехът на Кристина бе предсказан и от гост-звездата Серждо, който в края на концерта и преди обявяването на резултатите излезе на сцената и изпълни хита си "Without You" с други двама участници от този сезон на шоуто – Селим и Севин.

Драматичните събития и резултатите от гласуването проследиха близо 1 250 000 зрители. В пика на зрителския интерес риалитито е гледано от почти 1 423 хил. души. "Гласът на България" убедително печели битката за зрителското внимание с аудиторния дял на финалния епизод  47.26.

За финалния концерт дамите бяха подготвили по три песни – една - избрана им от Ку-ку бенд, една заедно със своя ментор и една, която според тях ще ги представи най-добре. На сцената прозвучаха оригинални интерпретации на хитове като "New York, New York" в акомпанимент на Берковската духова музика, японската "Шима ута", лирично изпълнение на "Gangnam Style" и други.

Четирите момичета изпълниха заедно със своите ментори и хитове "Минаваш Орлин Горанопрез мен", представен от Миро и Невена, "Чуй ме" – Орлин Горанов и Анна, "Right Here Waiting" –  ДесиСлава и Кристина, а Наско се престраши да излезе от сферата на рока и заедно с Ати изпълни "Дали съм жив".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички