Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Дамян Попов чукна 28


Дамян Попов чукна 28

4903

Дамян Попов отпразнува рождения си ден в компанията на своите най-близки приятели и колеги в столично заведение оная вечер.

Сред първите гости на партито беше неговата приятелка и кръстница Анелия, която пристигна заедно с дъщеря си Ивон. Веднага след участието си в конкурса "Мис България" сладураната Гери-Никол от "Х-Фактор" уважи рожденика. Купона не пропуснаха и дуетните половинки на Дамян Попов - Светла Иванова и Мария Накова - Миа. Сред присъстващите бяха още музикалният продуцент и композитор Калин Димитров, Неделяна Христова (Нел от "Музикална академия"), както и колеги на изпълнителя от Националната консерватория. "Много съм радостен и горд, имам най-прекрасните приятели, толкова рядко успяваме да се съберем всички заедно... Щастлив съм и че изпращам една много силна година и в личен, и в професионален план. Започват да ме ядосват единствено броят на свещичките, но ще ги крием, няма как", пошегува се рожденикът. Традиционно, последните празнични дни Дамян ще изкара със семейството си в родния Добрич, а 2015 ще посрещне на сцената на новогодишния празничен концерт във Варна заедно с Б.Т.Р, Миро, Георги Христов и други сред хилядите празнуващи на открито.

Певецът изпраща много силна и успешна година. Дамян реализира няколко проекта, концерти и участия из цялата страна, като се включи и в престижен международен конкурс в Браила, Румъния, откъдето се завърна със специалната награда и приз за най-добро сценично поведение на Ртв . "Изключително съм щастлив, че тази година успяхме да реализираме много концерти в различни кътчета на България. Срещнах се с много фенове на БГ музиката, които иначе няма как да дойдат в нощно заведение, а и усещането, което носи един концерт, е много по-истинско, зареждащо и емоционално", споделя изпълнителят.

Синглите "Не виждам без теб" и "Щом те видя" в дует с Миа се наредиха сред най-ротираните поп хитове у нас.  Междувременно актуалният сингъл "1 милион" вече се радва на голям успех сред меломаните, като в края на пролетта ще бъде включен компилацията "Beatbox Dance" 2014/2015, която ще бъде издадена в САЩ.

Oтново в началото на пролетта се очаква да излезе и вторият албум на Дамян Попов, озаглавен на едноименния дуетен сингъл със Светла Иванова - "Двамата с теб".

Видео Vevo:

https://www.youtube.com/watch?v=Q45axX7WUXY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички