DJ Alessandro Kraus зад пулта в Bedroom Premium Club


DJ Alessandro Kraus зад пулта в Bedroom Premium Club

3839

Един от най-добрите диджеи в Италия Alessandro Kraus, пристига  у нас по покана на Bedroom Premium Club за сет на 26 декември.

Подгряващи участието му ще бъдат резидентите на столичния клуб Andrew и Dimo BG. Това не е първото гостуване на Alessandro Kraus в нашата страна. Маналата година той беше в Банско на откриването на ски сезона, а тази се очаква да бъде на закриването му. Диджеят е добре познат и на българските студенти в Милано, които са сред най-големите му фенове.

Швейцарският диджей се занимава с музика от 14-годишен. Решението да избере музикалната кариера се дължи до голяма степен на дядо му, маестро Рафаели Павенати, известен италиански диригент, който в продължение на няколко десетилетия е начело на Италианската международна опера. Пет години по-късно младият Кraus вече води студентски партита в Цюрих и Берн – добра тренировка за последвалата му кариера на диджей. Тя го превръща в чест гост на най-известни клубове в Лондон, Сейнт Мориц и най-вече Милано като DSTRKT London, Nephenta, Gattopardo Cafè, Hollywood Rythmoteque.

От януари 2012 Alessandro Kraus е резидент на миланския клуб Just Cavalli, спечелил наградата World’s Best Fashion Club в MICS 2012 Montecarlo.

В неговите сетове доминира електро-прогресив хаус музиката, съчетана с най-актуалните клубни тенденции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички