Smallman, Mindown и Nameless Day Ritual на една сцена в Пловдив


Smallman, Mindown и Nameless Day Ritual на една сцена в Пловдив

4050

Три от най-лесноразпознаваемите банди на родната сцена – Smallman, Nameless Day Ritual и Mindown, ще изнесат общ концерт.

Изявата е в Пловдивската опера от 20.00 ч. на 28 декември.

Smallman представиха неотдавна третия си студиен албум "Envision", който жъне успех след успех, защитен с поредица концерти в България и Европа. Предстои записът да бъде издаден и на винил, като има голяма вероятност да бъде наличен в деня на събитието.

Група Nameless Day Ritual направи своя дебют пред публика като съпорт на австралийските машини Karnivool. Музикантите подготвят дебютното си издание.

Mindown изнесоха поредица от концерти в България включително съвместни шоута с Midas Fall и Show Me A Dinosaur с обновен състав, ново лице и нова енергия.

Проявята е дебютна за Numbered Days Booking. Идеята е такъв тип събития да станат традиция, а алтернативният и ъндърграунд саунд - представен от български и чужди банди, да бъде изведен на по-голяма сцена.

Билети на цена от 10 лв. са достъпни в мрежата на Eventim. При останали налични в деня на концерта ще се продават и на входа.

Плакатът и цялостната визия за събитието са изготвени от Теодор Георгиев.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички