Toolroom Live за първи път у нас в клуб Ялта навръх Новата 2015


Toolroom Live за първи път у нас в клуб Ялта навръх Новата 2015

4324

Новогодишната нощ никога не бива да се повтаря, а да става все по-добра.

В това е убедена управата на столичния клуб "Ялта", отправяйки предложение за първото по рода си Toolroom Live парти, водено от един от любимите диджеи на българската публика Mark Knight.

Пултът на Room 1 ще бъде негов за специален удължен сет, а в дебрите на Room 2 Adrian Hour и Mark Storie ще зарадват родните фенове с неподправен хаус.

"За първи път в България, и то точно на Нова година, ви каним на Toolroom Live с най-доброто от нас, представящо истинската хаус музика, която кара хората да се забавляват. Новогодишната нощ ще продължи и през почти целия ден на 1 януари, за това не си правете други планове", споделя обичаният Mark Knight.

Adrian Hour e един от тримата основни артисти на Toolroom Records, а гостите на клуб "Ялта" ще го чуят за първи път в България в новогодишната нощ. Аржентинецът от Буенос Айрес е синоним на южноамериканското техно и  най-големите имена в електронната музика пускат негови тракове в клубовете по света през последните години . Покорил пултовете на най-големите клубове, включително и този на "Ялта", Mark Storie е сред имената, чийто стил трудно може да бъде сложим в рамка.

Toolroom Live ще се състои в София за първи път на 31 декември, а тримата гост диджеи, заедно с домакините Runo и Stefan Popov, които обещават да направят първия ден от новата година неповторим.

Билети - в мрежата на Eventim в цялата страна и на "Белия бар" в "Ялта" на цена от 60 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички