Най-сексапилната жена на 2014 е Никол Шерцингър


Най-сексапилната жена на 2014 е Никол Шерцингър

3628

Никол Шерцингър (Nicole Scherzinger) оглави класацията за най-сексапилната жена на 2014, съставена от светския американски сайт EntertainmentWise сред неговите читатели.

Певицата спечели почти 51 процента от гласовете. На второ място остана Дженифър Лопес с 30 процента от вота, следвана от Черил Фернандес Версини (по-популярна доскоро като Черил Коул - фамилията на бившия й съпруг Ашли Коул) с 10 процента и сред много други всепризнати красавици.

Тази година Никол Шерцингер демонстрира серия от елегантни и сексапилни тоалети. С усета си за стил съвсем логично беше изпълнителкатна да пусне собствена модна линия и го направи с фирмата за търговия в интернет Misguided.

Не на последно място за актуалността на Никол, нашумяла като фронтдама на Пусикет Долс (Pussycat Dolls) и половинка на пилота от Формула 1 Луис Хамилтън, спомогна издаването на нейния пореден солов албум "Big Fat Lie", чиято премиера се състоя на 20 октомври.

Това е първи диск на певицата в каталога на Sony Music, след като подписа ексклузивен договор с компанията миналато лято. "Името на албума е вдъхновено от песента "Big Fat Lie", която означава много за мен. Всеки един от нас има своите трудни моменти в живота, които се опитва да скрие. Албумът разказва за личните ми битки през последните години, които бях обвила в лъжи и дълго време нямах смелостта да разреша. Но, когато човек осъзнае, че единственият правилен път е този на истината, започва да живее в хармония и мир със самия себе си", обяснява шармантната дама.
 
"Big Fat Lie" е резултат от съвместните усилия на Никол Шерцингър и композиторско-продуцентския тандем The-Dream и Tricky, работили с артисти от ранга на Кание Уест, Кейти Пери, Джей-Зи и Бионсе. Вдъхновен от личните музикални влияния на Никол от Ела Фицджералд до Уитни Хюстън, дискът доказа превъзходната класа на певицата като звукозаписен артист. От "Big Fat Lie", са хит синглите "Your Love" и "Run!", суперчувствената "Electric Blue" с участието на рапъра T.I, меланхоличната балада "Heartbreaker" и вдъхновяващата "Girl With The Diamond Heart".

"Посвещавам тази песен на всяко момиче, което се съмнява в себе си и се губи по пътя към собствената си същност", поясни вокалистката.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички