Новогодишно намаление на билетите за Беглика 2015


Новогодишно намаление на билетите за Беглика 2015

3776

Поредното издание на Беглика ще се проведе и тази година през август.

Докато предишното издание на фестивала за творчество и хармонично общуване с природата още отеква в съзнанието ни с три музикални сцени, форум "Метаморфози" като платформа за социално обединение и промяна, както и многолико съ-сътворяване, Беглика 2015 вече тупти в далечината, обявиха  организаторите, приканвайки да се включиш в самодивския ритъм на събитието и обявявайки новогодишна промоция на пропуските за проявата в края на август.

Новогодишният билет на цена от 30 лв. може да бъде закупен през мрежата на TicketLogic.bg (http://www.ticketlogic.bg/bg/2015-08/20/beglik) до 15 януари включително.

Със самото си създаване през 2008 Беглика Фест се превърна в изявлението на едно цяло поколение на нуждата от нови ценности - отговорно отношение към природата, нов подход към образованието и гражданското участие. Тазгодишното издание продължава традицията, посветена на нов свят, който преосмисля, надгражда и включва всички в своето сътворяване: облак от граждански, творчески и визионерски потенциал, способен да роди нови вселени. И всеки участник носи своите съзвездия в тази вселена. Ето това е духът на Беглика.

В края на август той ще оживее на брега на язовир "Голям Беглик" в местността Батлъбоаз, Западните Родопи, заедно с добре познатото си музикално влечение към необикновените културни и жанрови комбинации, за които често се говори като за джипси пънк, болкънбийтс, уърлд, етно, фюжън и др. Отличителна черта на феста е и обединението на множество философски движения и каузи, както и творчески и спортни дейности, включително улични артисти и цирково изкуство, йога и медитация, психодрама и плейбек театър, акробатичен театър, разходки по въжена градина, както и слаклайн, конна езда, каякинг, айлякинг и много други.

Малък празник, познат на посветените в беглишките тайнства, и радост за екстремните сърца – ново тематично издание на "Лудото...".

https://www.facebook.com/beglikafreefest

http://vimeo.com/106664845, автор: Chexigo

https://www.youtube.com/watch?v=sKGK7iUn434 благодарение на PulseStudio

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички