Twisted Sister удрят хедлайн на Kavarna Rock 2015


Twisted Sister удрят хедлайн на Kavarna Rock 2015

4414

Това лято ще бъде върхов момент в десетгодишната история на Kavarna Rock Fest, фестивалът, който няма пропусната година от създаването си.

Юбилеят обещава три невероятни вечери на 26, 27 и 28 юни с някои от най-добрите рок и метъл банди от световната сцена.

Twisted Sister са първите обявени хедлайнъри. Американската хеви метъл банда се качва на сцената в Каварна през 2006, която е първа година за прохождащата рок столица. Музикантите нямат изява на друга голяма сцена в България. Сега изпълнителите на вечните "I Wanna Rock" и "We’re Not Gonna Take It", ще се върнат за символично отбелязване на силните години на фестивала и за превръщането на Каварна в рок столица.

Новината за пристигането на световноизвестната група е съпътствана от още един повод за радост на организаторите – продажбата на 1 000 билета "на зелено". "Благодарим на феновете за доверието, което ни гласуват. Фактът, че всички предварителни билети са изкупени, доказва, че почитателите нямат предубеждения към програмата и вярват в гарантираното качество и рок изживяване на фестивала", споделят от Bulgarian Live Music.     

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:
90 лева - регулярни - до месеца на фестивала.
100 лева  - от 1 юни до 21 юни
110 лева  - след 22 юни   

Пропуските се продават в мрежата на Eventim в цялата  страната: Piccadilly, Office1Superstore, Germanos, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини "На тъмно", Usit Colors и други, както и онлайн на www.eventim.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички