Дичо ще става женски татко


Дичо ще става женски татко

3432

След като Дичо и Карина бях засичани в клиника за репродуктивно здраве, щастливата новина е, че ще станат родители в началото на март.

Бившият фронтмен на D2 обяви радостната вест в предаването "Преди обед" по bTV. Неговата приятелка си направила тест за бременност, който бил положителен, а тя веднага отишла на лекар. След което изненадала певеца със снимка на бъдещото им дете.

"Подготвям се психически за това, че ще бъда родител. Карина вече го е осъзнала", призна бившият на моделката Диляна Попова, който ще е по-назад от нея в родителството само с няколко месеца. Както е известно, преди три месеца тя роди момченце Боил, чийто татко е Асен Блатечки.

Дичо и Карина са заедно от 7 години. Сближили се, когато тя правила каледари на негов клип. Двамата споделят, че от около година планирали да имат дете. Тази година тяхната мечта ще се сбъдне, за което са много щастливи. Как ще се казва бебето, все още е тайна, както и всички подробности около бременността на майката. Заради суеверие бъдещите родители не искат да говорят, само най-близките им са посветени. Признават обаче, че малката принцеса няма да е кръстена на роднини.

Музикантът издаде, че иска да има и момче. Не е изключено да вдигнат и сватба.

"Ще е в тесен кръг, в малка бяла църква на гръцки остров", добави Дичо Христов.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички