Техноасовете Chris Liebing и Adam Beyer на Dance Arena-та на Exit


Техноасовете Chris Liebing и Adam Beyer на Dance Arena-та на Exit

3504

След Motörhead и Eagles Оf Death Metal, които ще завладеят Main Stage на Exit 2015, организаторите обявиха и диджеите, които ще отговарят за парти преживяването в първата нощ на събитието на втората по големина сцена - Dance Arena.

Петнайстият рожден ден на Exit обещава да бъде най-грандиозното издание на фестивала до момента, с много изненади и (не)очаквани живи изпълнения. Откриването на тазгодишната страхотна програма на Dance Arena е поверено на музикалните гиганти Chris Liebing и Adam Bеyer, култовия тандем от Детройт Octave One и популярните представители на известния лейбъл на Bayer Drumcode - Nicole Moudaber и Joseph Capriati.

Местните представители на техно сцената са Dejan Milicevic, Marko Milosavljevic и дамата, която грабна сърцата на българската публика на Exit Adventure Bulgaria - Lea Dobricic.

Харизматичният германски продуцент Chris Liebing (на снимката) е един от водещите изпълнители на техно сцената повече от 20 години, изграждайки безупречна репутация  и героичен статус сред публиката и колегите си. Артистът е познат още като един от първите, които въвеждат редица технологични иновации и издига диджейските изпълнения до ново "живо" ниво, като постоянно използва четири канала, докато едновременно с това създава нови ремикси директно пред публиката. Резултатите вдъхновяват колегите му по целия свят. Наскоро Chris приключи два нови ремикса за американската легенда Moby, а календарът му с участия и пътувания все още е считан за един от най-"ненормалните" за музикалната сцена. Само през изминалата 2014 той посещава Токио, Ню Йорк, Лондон, Сан Франциско, Мексико Сити, Детройт, Буенос Айрес, Маями, Аместердам, Берлин и Барселона. Черешката на тортата е Ибиса, където той е хедлайнър на партита, организирани от титани като Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice и Sven Vath. Още по-впечатляващ е списъкът с музикалните фестивали, на които се е изявявал: Tomottowland, Time Warp, ADE, Awakenings, WMC, Mayday, BPM, Movement, Hyte, Monegros, Electric Zoo и Nature One. Следващото лято е време да осъществи желание, което таи отдавна: време е за първото му излизане пред публиката на Dance Arena.

Единственият истински техно викинг, шведският продуцент Adam Beyer, заедно с Liebing е част от така нареченото второ поколение на великите европейски звездни диджеи. През 2015 и двамата празнуват юбилей от 20 години усърдна работа и могат само да се радват, че се намират на върха на своите кариери. Откакто издаде смазващия сингъл "Drum Codes 1" през 1995, а после основа лейбъла Drumcode през 1996, Beyer промени техно сцената завинаги и все още продължава да налага модата, която популяризира този вид музика по света. За трета поредна година Beyer се завръща на Dance Arena и празникът ще е двоен заради неговата годишнина на сцена и рождения ден на един от най-добрите европейски фестивали.

Техно тандемът Octave One идва директно от сърцето на Детройт и се състои от братята  Lenny и LawrenceBurden. Автори на мегауспешния сингъл "Blackwater", Burden стоят и зад техно хитa "Jaguara" на DJ Roland и още много класики. Основата на техно сцената в Детройт е техният лейбъл 430 West Records. Octave One са известни със своите живи и изключително интересни и трудни за повторение изяви, с оригиналния звук, който може да бъде изпитан истински само на живо и най-много от всичко със звука на Детройт, толкова различен и богат. След преминалото изключително успешно турне през изминалата година, Octave One за пръв път ще се присъединят към фестивала в крепостта Петроварадин от 9 до 12 юли.

Само по време на новогодишните празници промо билетите за петнайстото издание на Exit ще включват подарък – билет за Sea Dance Festival.

Билети: Ticketpro.bg

Билети и пакети: PartyTravel.bg

Повече информация - на Фейсбук страницата на Exit Bulgaria или http://www.exitfest.org/en/bulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички