Negura Bunget в София през март


Negura Bunget в София през март

3865

Negura Bunget – една от най-интересните и автентични групи, която метъл сцената познава в световен мащаб, ще свири в София на 12 март.

Концертът в клуб BarZar (бивш 8Ball) ще бъде подгрят от друга банда от РумънияGrimegod. Това е дуум/дарк метъл група с дълга история и интересно звучене. Към афиша за събитието ще добавим и още едно име, но на по-късен етап, оповестиха организаторите Live And Loud.

Не само музиката, за създаването на която Negura използват нестандартни за метъл форматите инструменти, но и атмосферата, както и концепцията на тази формация притежават забележителна уникалност. Това, което самите музиканти наричат Transilvanian Black Metal, разчупва стиловите рамки с лекота и променя визията за екстремна музика, такава, каквато съвремието я предлага.

Гостите ще дойдат у нас в специален за тях момент. Само две седмици преди концерта в София е датата, насрочена за издаване"Tau", първата част от амбициозен мегапроект, наречен "Transilvanian Trilogy".

Билетите са в продажба онлайн на www.liveandloud. net на цена от 18.50 лв. в предварителна продажба, а в деня на концерта пропуските ще струват по 20 лв.

Новото видео на Negura Bunget - тук:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k24cjtwmn1Q

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички