Теодора с ексклузивна премиера във vbox7


Теодора с ексклузивна премиера във vbox7

4021

Още в първите дни на Новата 2015 Теодора реши да поднесе изненада на своите почитатели.

Вчера точно в полунощ в най-големия сайт за видеосподеляне vbox7 се състоя ексклузивната премиера на най-новото й видео "Пак и пак". Звездата на Diapason Records реши да представи проекта си първо пред интернет потребителите, а след това той ще може да бъде гледан и в ефира на ФЕН ТВ.

Този път изпълнителката залага на песен по музика и аранжимент на Дидо Клапаков и текст на Йордан Гергов. За клипа отново се е доверила на екипа на Front Line Cinema.

Това е третият неин сингъл след издаването на последния й шести самостоятелен албум. Теодора не крие, че много харесва "Пак и пак" и парчето е един от фаворитите й. "Предпочетохме да направим тази по-нестандартна премиера във vbox7 като подарък към всички фенове, повечето от които са изключително активни в интернет пространството. "Надявам се песента и клипа да им допаднат и да бъдат оценени", сподели синеоката красавица.

"Стартирам 2015-а по този хубав начин – с нов проект и се надявам цялата година да е изпълнена с положителни емоции и много успехи не само за мен, а и за всички хора", каза още певицата.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички