Кой се сдоби с биографията на Джон Бон Джоуви


Кой се сдоби с биографията на Джон Бон Джоуви

3627

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели в издателство "Еднорог". Както е известно, именно в нейния каталог се появи официалната биография на любимеца на милиони фенове по света – Джон Бон Джоуви, на Лора Джаксън в превод на Любов Петрова.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият безплатно с творбата. Имената на късметлиите бяха  изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:  

На кой музикант от Куин написа биографията Лора Джаксън?

Правилното е: Фреди Мъркюри

Честито на Виктория Иванова и Силвия Тодорова.

Лора Джаксън е популярен автор на биографии на филмови и музикални легенди, интервюирала е много от световноизвестните звезди на екрана и сцената.

В продължение на повече от 15 години тя проследява живота на знаменитостите и има достъп до техните близки и приятели, което ѝ дава уникалната възможност да напише поредица биографии, признати от критиците по цял свят. Тя е автор на биографиите на Боно, Стивън Тайлър, Кийфър Съдърланд, Игълс, Нийл Даймънд, Пол Саймън и Шон Бийн и други.

"Детайлна, интригуваща и професионално написана биография на Джон Бон Джоуви", отбеляза списание "Ролинг Стоун".

Творбата, проследяваща пътя на групата Бон Джоуви до върховете на славата, изпъстрен и с любопитни факти от живота на Джон Бон Джоуви, като тайната му сватба с неговата любима от гимназията Доротея например или активното му участие в предизборната кампания на американския президент Барак Обама, е всъщност една от най-вълнуващите истории на успеха в музикалния свят.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички