Билетите за Sabaton, Delain и Battle Beast на свършване


Билетите за Sabaton, Delain и Battle Beast на свършване

3501

Билетите за съвместния концерт на  Sabaton, Delain и Battle Beast са на изчерпване, информираха организаторите BGTSC.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието - част от еврпейската обиколка Heroes On Tour, ще се състои в столичната зала "Универисиада" от 19.00 ч. на 28 януари.

Тъй като билетите са пред свършване, а местата в залата не се фиксирани, се налага ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ - независимо от своята възраст да притежава редовен билет, акредитация или покана! Това изискване се налага, за да бъдат спазени нормите и изискванията за сигурност! С други думи, за да бъде избегнато препълването на залата, продажбите трябва да бъдат спрени на време, обосноваха се от BGTSC.
 
Както на всички концерти  в България,  малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани  само с пълнолетен придружител и подписана от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ  билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли в дните преди концерта от тук.

Допуска се по един придружител на едно лице под 18 години.

ИЗТЕГЛИ ДВА БРОЯ ДЕКЛАРАЦИЯ   

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай, че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, може да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18- годишна възраст без придружител.  Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Както и преди време екипът на BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! Организаторите призовават всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

В момента пропуските са на специална цена от 40 лева и се продават на  http://bgtsc.eu/sabaton/ и в мрежите на Eventim и TicketPro в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Orange, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, магазин "Яко", Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Пропуски ще бъдат продавани и по-време на подгряващо парти, което ще се състои следващата седмица.

При налични билети в дена на събитието или на място в залата редовната им цена ще е 50 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички