Дует 6a-6a саундтрак на литературния клуб Благодатният четвъртък


Дует 6a-6a саундтрак на литературния клуб Благодатният четвъртък

4357

Светослав Колев-Цвъри и Гергана Добрева (на снимката) - по-популярни като дует 6a-6a(Ша-ша), ще свирят ритъм-ен-блус на основаването на новия литературен клуб "Благодатният четвъртък".

Мястото, което ще обедини литературата през различни гледни точки: музика, театър и пърформънс, е клуб "Алкохол" на Столична библиотека. Срещите ще се състоят всеки четвъртък.

Део е водещ на първото събитие, което ще се състои от 19.00 ч. на 15 януари. Темата на вечерта е "Познай от коя велика книга е това първо изречение" под формата на въпроси и отговори с публиката. Столичната библиотека е осигурила награда за победителя.

Инициатори са Столичната библиотека и нейният директор Юлия Цинзова, Калин Терзийски, Захари Карабашлиев, Иво Милев и Теодора Тотева.

Към ициативата се присъединяват председателят на асоциация "Българска книга" Веселин Тодоров, проф. Михаил Неделчев, поетите Георги Константинов, Недялко Йорданов и Едвин Сугарев, носителят на Европейска награда за литература Милен Русков, поетесата Надежда Захариева, бившата първа ракета на България Маги Малеева, водещият на предаването "Библиотеката" Андрей Захариев и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички