Свършват промо билетите за концерта на ОneRepublic


Свършват промо билетите за концерта на ОneRepublic

3576

Интересът към първия концерт у нас на една от най-актуалните поп-рок групи - ОneRepublic, продължава да расте и предвидените промоционални билети за най-близките до сцената места – тези на терена, се очаква да свършат още тази седмица.

Това огласиха Balkan Entertainment Company, организиращи събитието. Както MySound.bg вече съобщи, то ще се състои в зала "Арена Армеец" на 2 юни.

След изчерпването на промо билетите, цената им ще се покачи. "Шоуто ще бъде зрелищно, ако съдим по изискванията, които получихме за изграждането на самата сцена и за броя съоръжения за специални ефекти. Най-вероятно на терена ще построим и специално удължение на сцената, по което Райън Тедър и останалите музиканти ще ходят на някои от парчетата", заяви Петър Петров от организаторите.

Петима от вече закупилите пропуски ще имат възможност да се срещнат с групата на живо часове преди шоуто. Номерата на печелившите билети ще намерите в сайта на Balkan Entertainment Company http://www.becbg.com

Звездната банда идва на върха на своята слава и за щастие на българските фенове София е една от спирките в световното ѝ турне Native Tour.

Билети за събитието може да откриете в мрежата на Eventim.bg (http://www.eventim.bg/biletni_kasi) в цялата страна на цени от 65 до 110 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички