Малките неща на Прея - най-излъчваната българска песен за 2014


Малките неща на Прея - най-излъчваната българска песен за 2014

4287

За трета поредна година най-излъчваната българска песен в ефира излиза от каталога на българската продуцентска компания "Монте Мюзик" ("Дим да ме няма" на Графа – 2012 и "Опасно близки" на Михаела Филева с VenZy - 2013).

През 2014 най-излъчваната песен е "Малките неща" на дебютиращия изпълнител на лейбъла Прея. Резултатът е категоричен по отношение на успеваемостта на компанията и вкуса на българската публика. Независимо че през 2014 количеството родна продукция беше едно от най-значителните в сравнение с последните години, българите оцениха красивата песен на младия талант Прея (на снимката с Били Хлапето), която, освен с изключително силна и завладяваща мелодия, печели слушателите със съдържателен и смислен текст.

Още три песни от каталога на "Монте" са в Топ 10 на най-въртяните български за годината – "Мойта музика" на Дивна, "Щом ти си до мен" и "Въпрос на време" на ВенЗи.

Освен с хитова продукция, компанията постига успехи и с концертите, които организира. Феновете на Графа ще запомнят 2014 с акустичния му концерт "Домино", който се състоя в зала 3 на НДК. Събитието беше разпродадено предварително, а сдобилите се навреме с билети станаха свидетели на изключително мултимедийно шоу, перфектно осветление, озвучаване и водещото – убедително и въздействащо музикално изпълнение от страна на Графа и музикантите на сцената.
 
Амбициите на "Монте Мюзик" за 2015 са големи – компанията стартира първото тримесечие с три музикални проекта, в които ще видим неочаквани колаборации на пет от най-големите звезди на компанията. През май носителката на наградата на БГ Радио "Изпълнителка на годината" за 2014  Михаела Филева ще е готова с дебютния си албум. Феновете ѝ ще могат да присъстват лично на представянето му, което ще е по време на първия самостоятелен концерт на талантливата изпълнителка също в края на май.
 
През изминалата година към каталога на компанията се присъедини и дуетът Алекс и Влади. Гласовитите  близначки вече имат своя дебютен сингъл, който в момента е в Топ 5 на най-въртяните български песни в ефира. Макар и само на 19 години, Алекс и Влади имат богат сценичен опит и репертоар, с който вече се изявяват в клубове и на концерти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички