Грандиозно парти за ЧРД на H.M.S.U.


Грандиозно парти за ЧРД на H.M.S.U.

4161

Наближава датата на празненството за 16-тия рожден ден на знаменитата българска дръм-ен-бейс организация H.M.S.U. - 24 януари.

Това ще е събитието с повече от всичко любимо на феновете на този стил. За да подчерте константия възход в своята дейност, екипът на формированието подготвя мащабно парти, което ще се разрази в четирите зали на столичния парти център "4 км". Всяка зала ще бъде тематично организирана.

Уникално за региона ще бъде едновременното представяне на три лейбъла от титанични мащаби - RAM Records, Formation Records и PRSPCT Recordings, в трите големи зали. Дори и най-малката от тях ще бъде наситена с подбор от алтернативна и експериментална електронна музика от различни български артисти.

Formation Records е първият дръм-ен-бейс лейбъл, който официално празнува 25-годишнина, а една от спирките на компанията на DJ SS е именно София. Този път заедно с резидента DJ SS ще дойде още една легенда. Едва ли има човек, свързан с електронната музика, който да не е чувал за Grooverider. Пионер и икона категорично определят неговото влияние върху съвременната електронна танцувална музика. Лошото момче на дръм и басса, което дори "записа" няколко месеца зад решетките, пристига като специален гост за поредицата събития, част от 25 години Formation Records, за да разкаже историята на любимата музика. За да е празникът пълен, DJ SS ще доведе за първи път на у нас още един артист от друго измерение - Crissy Criss. Всички го определят като един от най-техничните диджеи в историята на тази музика, а това че - както и самия Grooverider, водеше едно от "най-оборотните" радиопредавания по BBC, е само поредно доказателство, че при нас идва истински специалист по дръм-ен-бейса.

RAM Records e безспорно черешката на тортата в дръм и басс музиката. Собственик е Andy C, a артисти като Chase & Status, Wilkinson, Sub Focus, Calyx & Teebee и Audio са само част от имената, които показват защо е привилегия да бъдеш част от този екип. Каквото и да кажем за RAM Records, ще бъде малко, и колкото и награди да изброим, няма да успеем да обясним значението му, откровени са организаторите. Със сигурност обаче в "4 км" ще прозвучи ексклузивно - за първи път в България, шоукейс на лейбъла, променил електронната музика завинаги. Още по-силен е фактът, че всички гости ще се изявят премиерно на родна земя и всички те са част от новата вълна артисти. Това са двамата британци Mind Vortex, техният съгражданин - обявен за най-добър млад продуцент 2014 - Frankee, както и канадецът Rene Lavice.

В третата зала ще се вихрят артистите на PRSPCT Recordings. Безспорно най-силнa сред лейбълите за по-агресивен дръм-ен-бейс, холандската компания ще бъде представена от проекта Sinister Souls, добре познат у нас от колаборациите с Cooh. Ogonek също е издавал за PRSPCT, така че лейбълът ще бъде презентиран подобаващо.  

H.M.S.U. предлага за пореден път поглед върху най-доброто от световната сцена в зората на неговата реализация. Масивна ще е листата от артисти на организацията и български диджеи, чиито селекции ще прозвучат в четрите зали на парти центъра " 4 км".

Една трета от обявените билети в предварителна разпродажба вече са в ръцете на феновете. Може да закупите своите пропуски от всички каси на "Евентим" или от магазините BreakPoint, 4:20 и "Дюкян Меломан".

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/events/738698146218859
www.facebook.com/hmsuorg
pr@hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички