Дует Авеню представя нов сингъл на сцената на X Factor


Дует Авеню представя нов сингъл на сцената на X Factor

4574

Боби и Заки, по-популярни като дует Авеню, представят нов сингъл - "Безвремие", първи техен проект след албума "Антология".

Виж тийзър на: www.duetavenue.com

Официалното презентиране на песента ще бъде на сцената на X Factor на 20 януари, ден след завръщането на шоуто в ефира на Нова.

С "Безвремие" музикантите ще отбележат 20-та годишнина от излизането на дебютния им албум "Въпроси" и клипа на емблематичното за дуета парче "Бягство".

"Не бях писал нова песен вече няколко години и в края на 2014 желанието за това се завърна и резултатът е тази песен. Заедно с Васко Иванов направихме демо на аранжимента, изпратих го на Заки, той хареса песента и само след ден ми предложи текста на "Безвремие". Влязохме за два дни в студио и ето какво се получи. Надявам се в скоро време да представя на Заки още няколко песни и заедно ще решим какво ще правим по-нататък с тях, но определено мисля, че пред нас предстои интересна 2015“, споделя Боби Иванчев.

"Боби истински ме изненада, когато ми се обади и каза, че е написал нова песен! Изпрати ми демото и не можах да повярвам, че сме на път отново да се впуснем в едно музикално приключение. Песента звучеше толкова "наша", а в същото време съвременно и модерно, че нямаше как да не се съглася да я направим. Вече имахме идея какво искаме да е посланието ѝ и текстът сякаш се самонаписа. От времето на "Бягство" не ми се беше случвало да създам текст толкова бързо. Надявам се песента да се е получила", разказва Заки.

За 2015 Авеню искат да зарадват публиката и с допълнителни проекти, но засега се въздържат да дават повече информация за това. "Нека да мине представянето на новата ни песен и след това спокойно ще обсъдим плановете за новата година. Пожелаваме най-вече здраве на всички и повече българска музика", добавят Боби и Заки почти в един глас. Заки има още едно свое желание и то е да види своите момчета – Иво и Пламен, на финал. Съдията от X Factor не крие, че паузата в шоуто е донесла допълнително време за подготовка на братя Добреви и те са повече от готови за 19 декември, когато X Factor ще се завърне в ефира на Нова със своите големи състезателни концерти.

Големите концерти ще се състоят всеки понеделник от 20.00 ч. и всеки вторник от 21.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички