Нова парти поредица от неуморния Smugglers Collective


Нова парти поредица от неуморния Smugglers Collective

3817

Нова парти поредица, инициирана от неуморния тандем The Smugglers Collective, ще зарадва феновете на ретро звученето и танците до сутринта.

Първото издание на Twist And Shout ще се състои в столичния клуб Terminal този четвъртък, 22 януари.  По време на вечерта ще се срещнат музиката от 50-те години, когато рок-ен-рол и ритъм-ен-блус изпълнителите са владели радиокласациите и поп и рок хитовете от 60-те години, първите суперзвезди на музикалния свят, направлението и и британската вълна.

За музикаланата селекция на Twist Аnd Shout ще се грижат диджеите The Smugglers Collective, а специален гост на вечерта ще бъде ShakerMaker, отговорен за популяризирането на брит саунда през последните няколко години у нас.

Събитието ще пренесе гостите в света на легенди като Elvis Presley, Little Richard, Ray Charles, The Beatles, Rolling Stones, Jackie Wilson, James Brown, Chuck Berry и много други. Ще бъде обърнато специално внимание и на актуални изпълнители в съответната стилистика като Nick Waterhouse, Jack White, Raphael Saadiq, JD McPherson, Ray Collins Hot Club, The Black Lips, Miles Kane, BRMC, The Black Keys, The Drums, Kasabian и други.

Идеята, която стои зад събитието, е да се създадат колаборации между различни диджеи всеки със своя специфичен стил и любимо десетилетите или стил в музиката и да се представи пред феновете по-широк спектър на винтидж музиката, от 50-те до 60-те и 70-те години на миналия век.

Twist And Shout ще започне точно в 22.00 ч. Вход: 6 лв.

Terminal 1 e на улица "Ангел Кънчев" 1.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички