Frankie Morales специален гост на Tumbaito


Frankie Morales специален гост на Tumbaito

3601

Frankie Morales ще се изяви като специален гост на родната формация Tumbaito на концерта ѝ в  Sofia Live Club на 23 януари.

Присъстващите ще се пренесат на Бродуей за незабравима мамбо вечер. Популярният клуб ще се превърне в Palladium, където ще оживее историята на мамбото. Ще се върнем години назад, когато всяка вечер за танци е била празник, когато Марлон Брандо е свирил с бендовете, когато са се раждали най-великите музиканти и танцьори, благодарение на които танцуваме и днес, поясняват организаторите.

Frankie Morales започна от улиците на El Barrio, за да превърне в легенда. Бил e на една сцена с велики имена като Hector Lavoe, Celia Cruz, Ismael Rivera, Joe Bataan, Tito Nievez, Tito Puente. Заедно с госта, Калин Вельов и Tumbaito ще представят специална шоу програма с акцент ерата на 50- те години.

В салса и джаз средите няма човек, който да не е чувал за Frankie Morales. Роденият в Ню Йорк певец е с пуерторикански произход и има зад гърба си 30 години на сцена. Безспорен успех в кариерата му е  поканата да се присъедини към известната група на петкратния носител на награди "Грами" – Тито Пуенте.

След концерта в Sofia Live Club Tumbaito и Frankie Morales ще отпътуват за БрашовРумъния, където в неделя ще закрият националния салса конгрес. Калин Вельов и латино бандата са поканени за четвърта поредна година да участват в най-голямото латино събитие в Румъния, но този път съвместно със специалния си гост от САЩ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички