Камелия Тодорова с ново видео за рождения си ден


Камелия Тодорова с ново видео за рождения си ден

3964

Камелия Тодорова подарява на своите почитатели новото си видео към песента "Отначало" навръх рождения си ден - 21 февруари.

Композицията е по музика и текст на дъщеря ѝ Рейчъл Роу, аранжиментът е дело на Михаил Йосифов. В записа участват пианистът Калин Жечев и контрабасистът Борис Таслев, а в щрайх секцията се чува изпълнението на Мария Стоянова, Евгения Бааджиева, Иван Лалев и Людмил Стойнев.

"Отначало" сякаш засяга всички важни опорни точки в живота на човек и затова, в допълнение към великолепната музика, текстът й придава универсално звучене, което я прави много лична. Темата за двете важни начала е водещата линия на съдържанието  - от една страна стои началото, от което сме тръгнали и не бива да забравяме, защото то ни държи здраво стъпили на земята, и от друга - става дума за началото на новата посока, която често се налага да поемем, старта, който никога не е лесен, но винаги придава нов смисъл и значение на битието ни.

Осмислянето на тези начала и намирането на собствени сили да продължим по различен път, или да не спираме да вървим по добре утъпканите стари пътеки, макар и често да ни се струва, че започваме отначало, някак карат слушащия "Отначало" да се взре в себе си и да потърси своя отговор. И, тъй като всяко начало е свързано с промяна – вътрешна или външна, със заемането на нова роля и приемането на нова визия за себе си, живота и заобикалящия свят, съвсем естествено във видеото зрителят ще види Камелия Тодорова в различни превъплъщения, във всякакви възможности, когато мислим и говорим за начало.

Арт директор, режисьор и монтажист на клипа е Мариета Ценова, която е подходила естетски в създаването на видео с център музиката. Самата Мариета споделя, че е вплела и някои филмови детайли, защото според нея Камелия е изключителна актриса и може да изиграе всичко. Така към гласа и присъствието ѝ, последната добавка в този картинен разказ е умелата игра на самата певица. Зад камерата в черно-бялата приказка за началата стои Павел Червенков.

Изчистената от всякакви излишни ефекти и натрупвания визия кара да слушате музиката и да гледате "Отначало" отначало.

https://www.facebook.com/CamelliaTodorova?fref=ts
http://camelliatodorova.com/index.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички