Кой спечели книгата на Стефан Стефанов Горе & Долу


Кой спечели книгата на Стефан Стефанов Горе & Долу

3570

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе ЛИЧНО от Стефан Стефанов -  журналист, писател, художник и колоритно перо на MySound.bg, който се заяви сериозно със своята  първа книга "Горе & Долу".

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с творбата. Имената на късметлиите бяха  изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:    

Като част от коя популярна поредица на университетското издателство "Св.св Кирил и Методий" се появи "Горе & Долу"?

Вярното е: "Нова поезия и проза".

Честито на Неда Манева и Стефан Младенов.

Сюжетът на "Горе & Долу" е труден за разказване заради характерните особености на стила на Стефанов, но, за да разберете в какъв дух е книгата, си отговорете на този въпрос – знаете как дори нещо като снега ни хваща неподготвени всяка зима. Всяка година едно и също, без никаква реакция от наша страна. А сега си представете, че ни обявят война. Не кой да е, а най-силната държава в света - с най-много бомби, танкове, самолети, дронове и прочие. И след това си представете нашата реакция...След това си представете как живеем в нашата държава. След това си представете какво би било, ако имаме наша колония в Африка. Какво би било там?

Книгата е колкото забавна в своята невероятност, толкова и сериозна в своята язвителност, а миксът от двете авторът определя като contralit – толкова ти е смешно, че чак ти е тъжно и толкова ти е тъжно, че чак ти е смешно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички