Redondo зад пулта в Ялта тази събота


Redondo зад пулта в Ялта тази събота

3784

Вече извоювал своето място на световната клубна сцена, творческият тандем Redondo пристига в София за поредното вълнуващо парти в клуб "Ялта" на 24 януари, събота.

Преди гостите на сцената ще се качат резидентите Stefan Popov и Runo, който има рожден ден същата вечер. По повод празника на младия диджей, както и старта на неговата Elegant Touch концепция, от управата на клуба обявиха вход свободен до 01.00 ч.

Най-вероятно малко от вас са чували за Freek Geuze и Johan Jacobse. Всичко обаче се променя, когато кажем Redondo – млади, но амбициозни момчета от цветния Амстердам, които завладяват световната клубна сцена със своя свеж фънк и тек-хаус.

Независимо от възрастта си, двамата работят заедно от цяло десетилетие, а през последните 5 години трупат интензивно опит като обикалят Европа, Азия и Северна Америка и получават признание и подкрепа от имена като Mark Knight, Roger Sanchez, Richie Hatwin, Dubfire и други.

Освен със собствния лейбъл Witty Tunes, хитовите сингли "Love Too Deep" и "Tattoo Girl", момчетата могат да се похвалят и с почетното 25-то място в реномираната класация Top 100 Deephouseartists на Beatport за 2014.

Билети на цена от 20 лв. - в мрежата на Eventim и "Ялта".

Не забравяй да подкрепиш любимия си клуб в годишната класация DJ TOP 100 CLUBS.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички