Мария Илиева вдигна на крака стотици почитатели в :PM Club


Мария Илиева вдигна на крака стотици почитатели в :PM Club

3925

В сряда вечер :PM Club събра голяма част от популярните лица на музикалната сцена и шоубизнес, а поводът бе първият концерт на Мария Илиева за 2015.

Изпълнителката се представи зашеметяващо, успя да развълнува и да вдигне на крака стотиците свои почитатели в препълнения столичен клуб.

Звездата изпълни хитовете "I Like", "Играя стилно", "Лунен сън", "Нищо", "Крадена любов", "Видимо доволни", а на сцената до нея бяха музикантите Георги Янев, Мартин Ташев и Мr.Moon. Освен изключителното шоу, което направи с музиката си и специално подготвената мултимедия, певицата поздрави публиката с Бабинден, който по стар български обичай се чества на 21 януари, както и присъстващите медицински светила, които бяха сред личните ѝ гости. Да уважат своя ментор и член на журитo в X-Factor, бяха дошли звездите на трети сезон Траян Костов, Мирян Костадинов, братята Иво и Пламен Добреви, Невена Пейкова, както и миналогодишната победителка на X Factor Жана Бергендорф, екзотичните близначки Алекс и Влади и режисьорът на музикалния формат Киро Киров - Кико. Към партито се включиха още Орлин Павлов, известният хореограф Милен Данков и Елица Павликенова, талантливият млад композитор и музикален продуцент Васко ИвановDexter, както и водещият на "Господари на ефира" Димитър Рачков и актрисата Елена Петрова.

Изминалата година бе повече от успешна за Мария Илиева. Изпълнителката не само се нареди в челната десятка на българските знаменитости в класацията на списание Forbes Bulgaria, но и за втора поредна година бе обявена за най-влиятелната дама в българския шоубизнес. Певицата, която за трети пореден сезон е жури и ментор в X Factor, оглави и всички национални класации през изминалите месеци с безспорния летен хит "Видимо доволни" в дует с Криско.

Песента е най-гледаният български видеоклип в интернет, като в най-голямата световна платформа за видеосподеляне YouTube гледанията са близо 10 милиона.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички