Музика и вино със Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени


Музика и вино със Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

4419

Две алтернативни и оригинални български банди ще се изявят на голямата сцена в столичния клуб Mixtape 5 в деня на виното и обичта - 14 февруари.

Това са Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, плюс X-R@y за съпорт -   нито прекалено сладникави, нито твърде банални, но много истински.  

Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко излизат няколко месеца след като имаха своето първо участие пред феновете в Лондон в края на миналата година. Обстоятелствата обещават един от онези концерти с много отношение към публиката и артистичния баланс между импровизации, лирики и китари, типично в стила на Стефан (на снимката) и бандата.

https://www.youtube.com/watch?v=MXej5VnBETQ

Алтернативната формация X-R@y също се стяга за купон. Ако епитетът "уникални" се е превърнал в клиширана фраза, то един от малкото подходящи поводи да бъде използван точно по предназначение е, когато става дума за тази група. Доказателство за това е фактът, че: "Все още не съществува стил, който да описва точно Х-R@Y. Най-близкото известно определение е: акустичен поп-рок с гъдулка и многогласия", както самите музиканти посочват на стената на своя уеб сайт. Бандата е в състав: Веселин Кирев (вокали), Николай Николов (гъдулка), Николай Димитров (китара) и Мариян Живков (ударни инструменти). Това ще е и първото им участие на голямата сцена в Mixtape 5.

http://xray.bg/we-dnb-version

18+
Вратите отварят в 21.00 ч.

Билети в предварителна продажба – 14лв./ 20 лв. в деня на събитието

Повече информация за участниците:

http://xray.bg/
https://www.facebook.com/xraybg
http://stefanvaldobrev.com/
https://www.facebook.com/stefanvaldobrev

Събитието във Fb:

https://www.facebook.com/events/307457386130068/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички