Kory Clarke с горещ албум на първия си концерт у нас


Kory Clarke с горещ албум на първия си концерт у нас

3361

Дългоочакваният първи концерт на  Kory Clarke у нас ще се състои в столичния бар Zar (бившия 8 Ball) от 20.00 ч. на 31 януари.

Както е известно, анонсираното за 13 декември събитие бе пренасрочено поради здравословни проблеми на един от музикантите, с които американецът се изявява по време на турнето в подкрепа на своя актуален албум "Payback's A Bitch".

Младата българска downtuned boner рок-ен-рол формация Marauders Inc. ще бъде групата на Kory за вечерта, а специални гости ще са Daily Noise Club, информират организаторите Live & Loud.

Kory Clarke (Warrior Soul, The Space Age Playboys, Mob Research, Trouble, Dirty Rig и др.) е фронтмен, музикант, продуцент, артист, поет, художник и … какво ли още не?! Той често е сочен като един от последните истински и харизматични бунтари в рок музиката. Той е неподправен индивидуалист (често неразбран), който продължава да отказва да се подчини на правилата на това общество и гордо да развява среден пръст на корумпираната политическа система. Той е човекът-революция, когото Майк Гитър от списание "Керанг" нарече "буйногривест сърдит пророк на рока за мислещи хора".

Като фронтмен на Warrior Soul  успява да изстреля групата за кратко време сред големите и да подпише договор с Geffen Records за милиони долари. Warrior Soul са били загряващи на цялото Empire - турне на Queensryche, Lars Ulrich обяснява на журналистите за тази голяма, нова група и ѝ подсигурява роля на подгряващи на Metallica на първото  европейско арена-шоу на бандата  през 1990. Други именити формациии, канили Warrior Soul за подгряващи на целите си турнета, са Danzig и Soundgarden.

В Mob Research Kory работи с оригиналите Paul Raven, Mark Thwaite и Nick Lucero, станали  известни с групите си Killing Joke, Ministry, Queens Of The Stone Age, The Mission и други.

Kory Clarke ще изпълни всички свои класики от различните периоди на Kory Clarke's Warrior Soul/ Space Age Playboys и ще представи парчета от актуалния си солов албум "Payback's A Bitch", който излезе съвсем скоро и отново получи множество положителни оценки.

Тук може да видите и новото му видео със специалното участие на Michael Monroe, Sammi Yaffa, Dregen и други:

https://www.youtube.com/watch?v=CWAsppvf5os

Билети за събитието ще се продават единствено на входа на клуба на цена от 18 лв.

Daily Noise  Club:

http://www.dailynoiseclub.com

https://www.facebook.com/events/348092795361593

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички