Дамян Попов: Статуетките не са най-важното!


Дамян Попов: Статуетките  не са най-важното!

3679

Дамян Попов не скри вълнението си по време на церемонията на "7 в 11" в култовото Първо студио на Българското национално радио, където бяха раздадени статуетки за 12-те песни на 2014, избрани от слушателите на програма "Христо Ботев".

Изпълнителят обаче бе категоричен, че по-важни от статуетките са хората, за които и с които твориш, съмишлениците ти, онези, които вярват в идеите и мечтите ти.

"Човек трябва на първо място да прави това, което го кара да се чувства  истински щастлив, а статуетките са едно признание за труда, който си положил", коментира още Попов.

Той представи "Не виждам без теб" (избрана от слушателите за песен на месец март) и "Щом те видя" заедно с Миа -  двата сингъла, достигнаха до челни позиции в родните чартове. Сред отличените попаднаха и Преслава Пейчева и група Те, Михаела Филева, Никнейм, Hopa, Пламен Денчев от  Х Factor, Сленг, Жан Маринов и други.

"Да твориш в едно неособено плодовито време, не е лесно, и все пак се оказва, че моята музика през 2014 е завъртяна над 7310 пъти, благодаря ви, приятели, без вас просто не става", не скри в страницата си Дамян.

Както MySound.bg вече писа, певецът довършва работата си по своя следващ албум.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички