Blind Guardian с тийзър за турнето, което ще мине през София


Blind Guardian с тийзър за турнето, което ще мине през София

3651

Знаменитата банда Blind Guardian пусна тийзър за световното турне, което предприема в подкрепа на новия си албум "Beyond The Red Mirror".

Виж го: https://www.youtube.com/watch?v=AhEyPbpbmpc#t=47

Както е известно, пауър метъл формацията ще свири по покана на BGTSC в столичната зала "Универсиада" от 19.00 часа на 16 май. Очаква се това да е най-наситената обиколка на групата затова и мотото на спота е We're coming to a city near you in 2015!. Освен познатите хитове, гостите ще ударят и нови парчета.  "Beyond The Red Mirror", чиято премиера в Европа се състоя на 30 януари, е десети в дискографията на музикантите.

"Оказа се, че е невъзможно да изберем една песен, с която да представим целия албум. Първият сингъл ще трябва да се възприема само като предястие, а парчето "Twilight Of The Gods" е най-подходящо за тази роля - много динамично със страхотни мелодични линии", казва вокалистът Hansi Kürsch.

Проектът може да бъде поръчан на плоча или в дигитален формат в различни цветове от тук: http://smarturl.it/BLIND-GUARDIAN-Gods

До края на април цената на билета за концерта в София е 42 лева, като последните 15 дни преди шоуто ще е 45 лв. При налични в деня на събитието и на входа на залата, пропуските  ще са по 50 лв. Те могат да бъдат закупени онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и на BGTSC.EU, още - на касите в Germanos, "Пикадили", Orange, "Фотосинтезис", Easy Pay, Fast Pay ("Фаст Пей"), "Техномаркет", Technopolis, OMV, Office 1 Superstore, Usit Colours, ESPO Group, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и други.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети.

За повече информация и въпроси: events@bgtsc.eu

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички