Васил Найденов на полуфинала на X Factor


Васил Найденов на полуфинала на X Factor

3761

Тричасов полуфинал и директни елиминации ще определят тримата, които ще излязат един срещу друг на големия финал в X Factor този понеделник, 2 февруари, от 20.00 ч. по Нова.

Невена, Иво и Пламен, Михаела и Славин ще се борят за място на финала, като изпълнят най-добрите парчета от българската и световната сцени.

"Денят Х" – песента, която бе създадена с помощта на феновете, ще постави началото на концерта. След стотици предложения на Facebook страницата на предаването, екипът на шоуто с помощта на самите таланти избра най-добрите и оригинални фрази, които да включи в парчето на феновете.

Специален гост на полуфинала ще бъде Васил Найденов. След като веднъж вече беше част от шоуто – като гост на Мария Илиева в Къщата на съдиите, сега легендарният български изпълнител не само ще представи своя песен в шоуто, но веднага след това ще чуе себе си в изпълнение на един от финалистите.

Невена Пейкова ще има трудната задача да интерпретира "Сбогом, моя любов" пред самия Васил Найденов. Пред предизвикателството да пее пред оригиналния изпълнител ще се изправи и Славин – той ще изпълни песен на Дони от времето, когато заедно с Момчил създават някои от най-емблематичните парчета на българската музика. Пламен и Иво ще влязат в ролята на Щурците, а след това ще се превърнат в бунтари заради краля на попа Майкъл Джексън и хита му "Beat It". Във вечерта на най-добрите запазено място ще има и емблематичната песен на Тина Търнър "The Best". Тя ще бъде представена от Михаела, която ще има и друга тежка задача – да изпее парче на примата на родната музика – Лили Иванова.

Финалът на X Factor е на 9 февруари, понеделник, от 20.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички