Mixtape 5 на 4 години!


Mixtape 5 на 4 години!

3742

На 4 февруари Mixtape 5 ще отбележи цели 4 години в центъра на нощния софийски живот с парти в двете зали.

За 4 години в живота на човек могат да се случат много повече неща, отколкото е предполагал. Това твърдение доказахме с общи усилия: ние, от екипа на Mixtape 5, заедно с вас – ярките светлини на нощна София, благодарение на тях – музикантите, диджеите, артистите, селекторите, танцьорите, писателите и всички други талантливи хора, които ни направиха част от магията на своето изкуство, подчертаха от управата на популярния клуб.

Със сигурност видяхме много - засега достатъчно - за да напишем малък илюстриран наръчник за оцеляване в парти столица. Понаучихме това-онова за стейдж дайвинга, за салса движенията, за суинг прическите през 60-те, за turn table културата, за бийтбокса, за фрийстайл уменията на хип-хоп артистите от "Младост" и Бруклин, за реге клановете в "Дружба", за способността на екзалтираните фенове да си забравят горните дрехи (дори в студени зимни вечери) и още безброй неща. Чадъри, очила, раници, велурени пантофки, глави на животни, отвертки, къмпингарски принадлежности, лични карти, пикели за ледено катерене, каски, лонгбордове, китари, столче за барабани и изгубен в погото зъб, гордеят се да изброят от екипа на Mixtape 5.

На 4 февруари предстои обичайното следобедно матине със сандвичи от франзела, руска салата и кисели краставички, семейни албуми със снимки, златните хитове на ABBA... и яко стейдж дайвинг.

Тази година купонджиите ще веселят в

A-Side:

Kottarashky & The Rain Dogs feat. Nufry
Jeremy?
Bobo & The Gang
DJ support by Lubomir Balabanski (a.k.a. Lubaka)

B-Side:

SAVA (Camp Sessions)
Jana (Cool Kids)
Bashment (Manners/ Iron Bender Sound System )

Специално участие във вечерта ще вземат Wosh MC, Jahmmi Youth и още...
А за хомогенната цялост на веселата вечер ще се погрижат хостовете Negy (F.A.R.S.) и FeeL (The Top Stoppers), по-известни като Филип на квадрат.

Вход  10 лв. на място.

Вратите отварят в 20.00ч.

18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички