Ъпсурт за първи път в клуб Ялта на 5 февруари


Ъпсурт за първи път в клуб Ялта на 5 февруари

3805

Хип-хоп триото Ъпсурт ще се изяви в столичния клуб "Ялта" за първи път в 18-годишната си история.

Това ще се случи този четвъртък, 5 февруари, на официалното афтърпарти на Третите годишни хип-хоп награди359 Hip Hop Awards. Феновете на неподражаемите рапъри могат да очакват безкомпромисно добро парти, чийто официален старт ще бъде даден в 23.30 ч. Заедно с Ъпсурт в клуба се очакват и победителите в церемонията 359 Hip Hop Awards 2015, която ще се проведе по-рано същата вечер в зала 3 на НДК.

Ъпсурт е формация без еквивалент на българската хип-хоп сцена, а Хазарта, Буч и Бат Венци справедливо могат да бъдат определени като най-успешната рап група в България на всички времена. Музикантите вече 18 години не спират да правят хит след хит: "И твойта майка също", "Искам твoeто тяло", "3 в 1", "Втора цедка", "Звездата", "Мрън, мрън", "Колега"… и още много емблематични парчета, чиито припеви можем да запеем от раз. За дългите си години на слава, момчетата запазват бунтарския си дух и остават верни на своя стил, независимо от новите музикални тенденции. Майстори на римите, възпяли най-наболелите обществени проблеми, Ъпсурт правят хип-хоп, който на тях самите им се слуша, но очевидно това е и музиката, която всички ние обичаме.

Билети за 359 Hip Hop Awards 2015 Official Afterparty със специалното участие на Ъпсурт могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени 10 и 20 лв.  Повече информация за наградите - на: 359awards.com 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички