Февруари ще е по-топъл в Ялта


Февруари ще е по-топъл в Ялта

3344

От управата на столичния клуб "Ялта" обявиха поредния интригуващ афиш - този път за февруари.

6 февруари                                        

Elegant Touch by Runo

Краткият, но наситен със събития февруари, ще стартира с второто издание на Elegant Touch - партито, зад което стои един от резидентите на "Ялта", Runo. Идеята Elegant Touch стартира в началото на миналата година като серия от сетове, които Runo разработва. Тазгодишният гост на изданието ще бъде диджеят и продуцент Wallie, с когото Runo работи по общи проекти от години. Последният рилийз на Runo, издаден преди няколко седмици за лейбъла Capital Heaven, също включва ремикс на Wallie. Aмбициозният диджей може да чуем и в колаборация с младата певица Ирина, с която се подписват под парчето "Play", чиято официална премиера и клип предстои този месец. Elegant Touch следва стилна музикална линия, открояваща се с модерен дийп хаус с елегантно звучене. Вход свободен до 00.30 часа. След това цената на билета е 10 лв.

7 февруари

Takeover with Tiefschwarz

Takeover открива сезона с Ali от Tiefschwarz – немското дуо на братята диджеи Ali и Basti Schwarz, които създават общия си проект като резултат от споделената си любов към музиката и натрупания опит зад пулта през 90-те години. Гостуването на Тiefschwarz в София съвпада и с първия рожден ден на поредицата Takeover. Идеята зад събитието е семпла, носи качество. Подбирането на гостуващите артисти пък е дълъг и сложен процес, в който създателят на Takeover Liubo Ursini залага основно на няколко елемента - структура, груув, стил и селекция. Повече от доказателство за това е и предстоящото участие на Ali от Tiefschwarz в първата събота от февруари в приглушената светлина и грубия подземен интериор на Room 2. Билети - в мрежата на Eventim и клуб "Ялта" на цена от 20 лв.

13 февруари

Contact with Stefan Popov

Първото за годината издание на Contact ще бъде представено от резидента Stefan Popov на 13 февруари. Изцяло самостоятелното парти ще покаже стила и виждането на младия диджей за развитието и правенето на музика. Ще прозвучат много динамични клубни парчета. Зад концепцията на партито резидентът на "Ялта" залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, изпреварила времето си. Иметo на проекта пък е директна препратка към ролята, която носи музиката, а именно -  "връзка" и свързващ елемент на различни спомени, преживявания и хора. В края на миналата година Stefan Popov си проправи път и в ефира на радио NOVA, като стартира собствено предаване под линията Contact, което се излъчва всеки четвъртък от 18.00 до 19.00 часа. Вход свободен до 00.30 часа. След това цената на билета е 10 лв.

14 февруари

Danny Avila, Stefan Popov & Runo

Едва 19-годишен, Danny Avila е спряган за едно от най-търсените и популярни имена на световната EDM сцена. Носител на наградата Best Newcomer DJ на престижните награди Vicious Music Awards 2011, когато Avila e все още на 16, днес младият диджей оправдава титлата, получавайки заслужено признанието и подкрепата на супер успешните Tiesto и Fedde Le Grand. Освен съвместни турнета с тях, Danny Avila има изяви на сцените на Coachella, Ultra Music Festival със зашеметяващ дебют на главната сцена, Electric Zoo, Electric Daisy Carnival, TomorrowWorld и др. Прави компилации за двете най-големи музикални институции Ministry Оf Sound и "Ibiza Calling" на легендарния клуб Space Ibiza. На 14 февруари и ние ще се уверим в силата на музиката на Danny Avila. Rоом 1 ще посрещне всички влюбени в музиката, заедно в компанията и да на резидентите Stefan Popov и Runo. Цена на билета 20 лв. в мрежата на Eventim и клуб "Ялта".

20 февруари

Yalta 24th Birthday, Hernan Cattaneo, Liubo Ursiny

Очаква ни един наистина специален уикенд, в който заедно ще празнуваме 24-ия рожден ден на ключовата и емблематична фигура за развитието на електронната сцена у нас - "Ялта". Вече 24 години столичният клуб допринася за обогатяването и напредъка на тази култура у нас, представяйки продукти на световно ниво. Подобен повод е предпоставка за отбелязването му по един изключителен начин, а именно с госта Hernan Cattaneo. С над 30 оригинални сингли, 50 ремикса и 12 компилации за артист като Cattaneo думите никога не са достатъчни. Именитият гост ще бъде в компанията на българския си колега Liubo Ursiny.
Билети - в мрежата на Eventim и клуб "Ялта" на цена от 25 лв.

21 февруари

Yalta 24th Birthday, DJ Rady

Празничният уикенд продължава със стожера на електронната музика - DJ Rady. Отдал голяма част от живота си за развитието на електронната музика у нас, диджеят ще се качи на пулта, представяйки най-доброто от 90-те под наслов Good old days. За всички, които искат да се върнат назад във времето заедно с DJ Rady, могат да закупят своя билет на цена от 10 лв. на входа на клуба.

27 февруари

DJ Mag Top 100 Tour with Hardwell, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano

Най-добрите диджеи се събират в София на 27 февруари. Както MySound.bg вече анонсира, Hardwell, Fedde Le Grand, Sunnery James и  Ryan Marciano ще се изявят за първи път на една сцена и в общо шоу. Без подгряващи артисти събитието стартира точно в 21.00 ч. и обещава да е най-зрелищното, случвало се до момента в България. Концепцията е изцяло нова и е дело на продуцентите на Armin Only Intense (шоу, разпродало "Арена Армеец"). Hardwell стана диджей № 1 за втора поредна година в класацията на DJ MAG Top 100 (официалната класация за най-добрите диджеи и клубове в света). Така той започва да настига имена като Armin Van Buuren и Tiesto. Хедлайнър е на всички големи фестивали за електронна музика, а сетовете му са слушани от милиони по света. Освен него, зад пулта на огромната сцена в "Арена Армеец" ще се развихрят Fedde Le Grand и дуото Sunnery James & Ryan Marciano.  Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и клуб "Ялта". Билети на цена от 60 и 100 лв. за VIP пропуски могат да бъдат купени в мрежата на Eventim и в "Ялта".


28 февруари

Jay Lumen, Stefan Popov & Runo

Унгарецът Jay Lumen ще бъде подкрепен от Stefan Popov и Runo. Гостът изгражда сетовете си предимно от хаус, тек-хаус и техно елементи, които често миксира с динамични, грууви и вокали. Билети - в мрежата на Eventim и в клуб "Ялта" на цена от 20 лв.

Преди последното парти от програмата обаче можем да подкрепим любимия ни клуб в годишната класация DJ TOP 100 CLUBS.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички