Джеймс Артър и Джо Лин Търнър на големия финал на X Factor


Джеймс Артър и Джо Лин Търнър на големия финал на X Factor

4021

Финал на истински световно ниво очаква зрителите на третия сезон на X Factor.

Както MySound.bg вече огласи, големият победител ще бъде определен на 9 февруари.

Американската рок легенда и вокалист на Rainbow и Deep PurpleДжо Лин Търнър, и британската поп звезда и победител в X Factor UK, идват в България специално за да участват на финала на шоуто. За първи път музикални звезди от подобен ранг излизат на сцената на български музикален формат, за да допринесат за истински грандиозен финал.

Двамата не само ще бъдат специални гости в най-решаващия момент, но ще пеят в дует с двама от претендентите. Интересното е, че и Джеймс Артър, и Джо Лин Търнър вече имат поглед върху таланта на Невена, Михаела и Славин. Изпълнителят на хита "Impossible", който помогна на Саня в избора на най-добрите от отбора на момичетата, добре познава Михаела и Невена. В Къщата на съдиите, където беше гост-ментор, Артър придоби първите си впечатления за тях. "Тя е поп звезда", бяха думите, с които той коментира изпълнението на Михаела, а Невена определи като "страхотна певица".

Джо Лин Търнър (на снимката) също бе впечатлен от X Factor България. Причината беше рок откритието на сезона Славин Славчев. Световноизвестният фронтмен изрази възхищението си пред родния талант, като на своята официална Facebook страница сподели изпълнението му на една от култовите песни на Rainbow – "Can’t Let You Go". "Истинска чест е, че изпя една от нашите песни. Нетипична песен за такова шоу. Справи се много добре! Браво!", беше коментарът на рок легендата.

Кой финалист ще сбъдне мечтата си и ще застане до своя идол? И кой ще бъде новият X Factor на България, ще стане ясно на световния финал на 9 февруари, от 20.00 ч. по Нова. Тосканско вино и смути са част от задължителното меню, което екипът на предаването готви за  гостите. Джо Лин Търнър е известен със здравословното си хранене и афинитет към доброто вино. Затова в списъка му с изисквания присъстват органична храна, разнообразие от фрешове и тосканско вино (любопитното около Търнър е, че той има италиански корени). Рокаджията ще бъде посрещнат с луксозна лимузина, задължително обаче с шофьор, който владее английски език – легендата, за когото се твърди, че е изключително земен човек, признава, че по време на пътуванията си обича да разговаря с хората и да научава от тях интересни неща за държавата, в която се намира. Вокалистът не веднъж е споделял, че за него България е чудесна страна, в която има много приятели, а българските фенове са едни от най-ревностните му почитатели. Той и съпругата му дори са имали желание да построят лятна къща у нас, за да могат по-често да идват тук.

Джеймс Артър пристига с помощта на Рей Хеджис, музикален продуцент на X Factor UK. Хитовият изпълнител е приготвил напълно нов аранжимент на популярно парче, което ще представи на големия финал с един от талантите на шоуто. По време на престоя си у нас Артър държи да има на разположение някои от своите любими храни и напитки. Начос със сирене е едно от нещата, без които не може да живее. В здравословното му меню задължително присъстват различни салати и смути – шейк от плодове или зеленчуци и натрошен лед.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички