Спечели безплатен ДВОЕН билет за концерта на Asian Dub Foundation


Спечели безплатен ДВОЕН билет за концерта на Asian Dub Foundation

4738

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава!

Предложението и този път е от нашите приятели Event Zone, по чиято покана у нас пристига Asian Dub Foundation Sound System. Както е известно, британският проект ще се изяви в столичния клуб Mixtape 5 от 22.00 ч. на 26 февруари, четвъртък.

Двама от вас получават уникалния шанс да се се сдобият с билет за ДВАМА. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се казва най-новият албум на Asian Dub Foundation?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/ADF

Очакваме до 15.00 ч. на 20 февруари, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Asian Dub Foundation Sound System означва диджейски формат с емси и перкусии. Групата разбива популярното мнение, че Sound System е статично изпълнение на диджей с помощта на емси. "Саундсистъм вариантът на ADF е едно от най-страхотните изпълнения на живо, което ще видите някога", споделят фенове в YouTube.

Jon Pandit, Aktar, LSK и Sonny Green ще зарадват публиката с всичките си класически парчета, както и с изцяло актуална продукция от своя последен албум.

През годините Asian Dub Foundation работят с имена като Public Enemy и Sinead O’Conner, били са на турнета с Beastie Boys, печелят наградата за Best Underground Band през 2005 oт UK Asian Music Awards. През 2002 те отказват да приемат орден от британската империя за "спомагане на развитието на музикалната култура", като се аргументират, че награждаването на един човек няма да помогне на никого. Това са само част от интересните факти, които превръщат Asian Dub Foundation в една от най-забележимите музикални формации през последните 20 години.

Междувременно все още може да спечелиш билет за ДВАМА и за концертите на Йозеф ван Висем (Jоzef van Wissem) в София и Пловдив

Виж как ТУК

Успех на всички!

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички