Проектът Cinema се превръща в албум


Проектът Cinema се превръща в албум

4118

11 февруари, 19. 00 ч., клуб Студио 5 – това са денят, часът и мястото на следващата кино-джаз среща с Мира Кацарова и проекта Cinema.

След успешното турне в цялата страна през изминалата година, 2015 ще отбележи донякъде логичното развитие на проекта в нов студиен албум на Мира. Той ще носи заглавието "My Cinema" и ще излезе в близките месеци на CD и в онлайн платформите за музика.

Както MySound.bg нееднократно писа, в сърцето на "Cinema" е симбиозата между музиката и легендарните истории от големия екран. На сцената в популярния столичен клуб музикалните шедьоври от култови филми отново ще бъдат пресъздадени от Мира, в компанията на Мирослав Турийски, Христо Йоцов и Веселин Веселинов-Еко.

Всяка песен, намерила място в "Cinema", е внимателно избрана от музиката към филмите, които се превърнаха в частица от историята на 20 век. Лентите, които ни направиха това, което сме, които ни разтърсиха и промениха.

В проекта са включени теми от "Криле на желанието", "Говори с нея", "Един мъж и една жена", Buena Vista Social Club, "Ново кино Парадизо", "Бразилия" и други, но интерпретирани по нов, интригуващ начин, с много любов и лично отношение.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички