Любовна нощ с Остава и струнен квартет Сапаев


Любовна нощ с Остава и струнен квартет Сапаев

3816

Love Night Session e първият проект, организиран от 22:22 Event Company със съдействието на студио "Орфей", в чието сътрудничество са заложени поредица предстоящи събития, свързани с основен участник  българската музика.

Първото издание е посветено на Деня на влюбените - 14 февруари. Събитието ще представи акустичен концерт на група Остава и струнен квартет Сапаев. Специални гости са Мишо Шишков, Гери Турийска и Rubikub, Людмила Сланева - Локо със своя бенд и DJ Shaker Maker.

Любовната нощ започва точно в 22:22 с цветна феерия от сапунени мехури, феи орисници, артисти, акробати, жонгльори и танцьори, а след това сцената ще превземат музикантите, за да подарят на влюбените в любовта (или във виното) своите великолепни песни. За публиката ще има страхотни изненади, специални валентински предсказания и награди.  Купонът е гарантиран под купола на студио "Орфей", подчертават организаторите.

След няколко успешни концерта на Остава и струнен квартет Сапаев, формациите се събират отново, но за доста по-мащабно участие, след като в края на декември не успяха да поберат желаещите да посетят концерта им в столичен клуб.  С тях на сцената ще се качат и дамите Гери Турийска и Людмила Сланева - Локо заедно със своите банди, за да потопят всички в приказката на любовта, този път по повод празника на Свети Валентин. Сетът на Остава е от парчета в специален акустичен аранжимент, към който музикантите добавят неповторимата нежност на звуците от класическите инструменти на квартет Сапаев. Истинско удоволствие за дългогодишните фенове на групата ще е и участието на Мишо Шишков, който ще се включи с клавишни и педъл стийл китара.  За аранжиментите и оркестрацията Остава работят заедно с Мартин Стоянов.

Билети по 20 лв. - в мрежите на:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/love-night-session-sofia-studio-orfe-384893/event.html
и
http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1525061---2.html

На място пропуските ще струват 25 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички