Manuel De la Mare зад пулта в Bedroom Premium Club


Manuel De la Mare зад пулта в Bedroom Premium Club

3838

Италианската звезда на хаус музиката Manuel De la Mare ще застане зад пулта в Bedroom Premium Club на 21 февруари.

Диджеят от Страната на ботуша е вече у нас и се подготвя за изявата си, като обещава неповторим микс от музикални стилове и звучене, известиха от управата на популярното заведение. Заедно с госта зад пулта след полунощ ще бъде и резидентът на Bedroom Premium Club - Dimo BG. Ново и нестандартно тематично шоу ще бъде специалната изненада за гостите. Автор на костюмите е сценографът Донка Боева, а хореографията е поверена на Галя от Сатен.

Manuel De la Mare е роден в малкия град Барга в областта Тоскана, Северна Италия. След като се премества в Пиза, започва музикалната си кариера с овладяването на изкуството да свири на китара, флейта и клавишни  инструменти. Преминава през няколко местни рок банди преди да открие голямата си страст – електронната музика.

В течение на времето Manuel De la Mare оформя собствен музикален стил, смесвайки различни жанрове и течения – италианска денс музика, дийп хаус, ролинг техно и др. Италианецът обаче е необикновен диджей. Той не е самоук, а има докторска степен по музикално, кино и театрално изкуство, която го превръща в един от най-образованите диджеи в гилдията. Именно качеството на работата му го издига до ранга на Bob Sinclar, Richie Hawtin, Paul Van Dyk, Carl Cox, Pete Tong. Затова не е никак случайно, че получава наградата Best Remixer на класацията на Beatport през 2011, а през 2013 ремиксът му на "Samba De Janeiro" на Bellini се задържа на първото място в същата класация в продължение на 4 седмици.

Признание за неговото изкуство са и редовните покани за гостуване в клубове във Великобритания, ЯпонияХоландия и цяла Европа, в т.ч. и в България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички