Кой спечели безплатен пропуск за NightLive Series


Кой спечели безплатен пропуск за  NightLive Series

3550

Поредното издание на любиматна ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели EventEase, организиращи първото издание на NightLive Series. Както е известно, събитието ще се проведе в столичното студио "Орфей" на 20 февруари като част от музикалната платформа на Ballantine’s My Beat със специални гости нежните Moonlight Breakfast и американската сензация Griz.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се се сдобият с безплатен пропуск за партито. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният сингъл на на Griz?

Вярното е: "A Fine Way Тo Die"

Честито на Петър Георгиев и Диана Кирилова.  

Видео визитка на Christie от Moonlight Breakfast, записана специално за българските фенове: https://www.youtube.com/watch?v=oCz9iqlkYes

Преди Moonlight Breakfast и Griz всички фенове ще могат да загреят с парти на ролкови кънки, организирано от EventEase и Roller Bounce.

Специалното диско-соул събитие с ролкови кънки ще се състои като препарти на първото издание на концептуалната поредица. Проявата ще започне в 20.00 ч. и ще приключи малко преди 22.30 ч. с вход свободен за тези, които си донесат и подкарат своите ролкови кънки, лонг бордове и др.

Roller Bounce сa група млади хора, които обичат ролковите кънки, обичат фънк и соул музиката, обичат и да танцуват.  Уникални партита, на които в ритъма на 70-те можеш да се забавляваш, обул своите ролкови кънки. Всеки, дошъл за партито на ролкови кънки между 20.00 ч. и 22.30 ч., ще има на разположение площ от 300 м2, която е идеална за каране и танци. Освен това всеки фен на кънките ще може да остане за вълнуващитe живи изпълнения на Moonlight Breakfast и Griz без да заплаща вход, уточняват организаторите.

За музиката нa Roller Bounce ще се погрижи отново Ramsey Hercules (Boogie.FM), който няма да ви остави неподвижни дори за секунда. Ветеранът зад пулта (Ramsey, Данте или просто Бирата миксира музика още от 1993) ще подгрее и Moonlight Breakfast, селектирайки преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета с уникални свежи импровизации на саксофон на живо. След него на сцената ще се качат вълшебниците от Moonlight Breakfast, които ще сгреят обстановката с електро-суинг и соул звуци от лятото. Вторият специален гост  – Griz, ще излезе след това със своя магически саксофон, с който ще ви отнесе със завладяващото си електро-соул и глич звучене. За да завърши подобаващо тази неповторима по рода си музикална вечер, в студио "Орфей" ще се появят и небезивестният DJ SAVA заедно с момчето на барабаните Danny Boy, които ще останат с вас до сутринта!

Билетите "Ранно пиле" на цена от 15 лв. могат да бъдат закупени само от магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" 43 или с резервация на 0886 333367), а стандартните и онлайн билети могата да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg (магазини "Гермонос", "Пикадили", ОМВ, НДК, "Офис 1" и други) на цена от 20 лв.

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/1575958482649499/

Roller Bounce PreParty:
https://www.facebook.com/events/357327391121247/

Междувременно все още може да тестваш късмета си за ДВОЕН пропуск за партито на Asian Dub Foundation Sound System

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички