Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Future Heroes Total представя: Sasha Carassi, Sian и Bart Skils


Future Heroes Total представя: Sasha Carassi, Sian и Bart Skils

4182

Столичната зала "Христо Ботев" ще подслони най-мащабното парти от поредицата Future Heroes.

Електронната фиеста е от 22.00 ч. на 7 март.

Под надслов Furure Heroes Total Метрополис ще представят трима герои от бъдещето на електронната музика – магьосникa от НеаполSasha Carassi (Phobiq, IT), ексцентричния ирландец Sian (Octopus, ES) и летящия холандец Bart Skils (Drumcode, NL). Гостите ще бъдат подпомогнати както винаги от Metropolis' DJs.

Вече над 4 години платформата Future Heroes представя на българската публика най-актуалните имена от световната електронна сцена. Благодарение на нея, своят дебют пред родните меломани вече направиха редица нови техно артисти. Безспорният успех на парти поредицата се доказва и от факта, че след първото си идване като непознати на българската публика герои, диджеи като Sam Paganini, Ilario Alicante и Harvey Mckay се връщат на следващи Future Heroes - издания като вече утвърдени популярни иноватори.

Такъв е случаят и със Sasha Carassi, чието дебютно за България участие преди 3 години е последвано от сегашно триумфално завръщане като част от каталозите на Drumcode, Harthouse, Sleaze, Weave и много други. Още с паметния си сет през 2012 година в Sofia Sound Factory Sasha плени българската публика с ритмичната си енергия и звуковия финес на минималистичната си музика. Освен престижни издания и колаборации, талантът му осигурява участия на най-престижните фестивали и сцени в Европа, Америка и Азия, а бонусът към първокласната селекция е че Sasha винаги пуска само на винилови плочи, които колекционира още от 80-те.

Модерно техно от бъдещето - това въплъщава вторият гост на Future Heroes - Sian, и неговият лейбъл Octopus. Запален по ентомология, космология и морска биология, но и със сериозен интерес към отпечатъка на рейв поколението върху обществото, той просто няма как да се впише в рамките на стандартното изкуство. Затова не е изненада и ореолът му на ексцентричен иноватор. Sian е роден в Дъблин (Ирландия), израства в Южна Испания и отрано плува в по-авангардната част от клубната електронна сцена. Траковете му потапят във фантастична, бавна и хипнотизираща вселена, която определено се харесва на лейбъли като Soma, Pokerflat, Bedrock, Aus. С основаването на неговия Octopus обаче, атаките към върховите позиции на Beatport Top Ten стават постоянни, докато компанията не заема твърда позиция в челната петица на най-продаваните техно лейбъли в света. Sian е резидент в някои от най-уважаваните клубове и фестивали в Европа, Азия, САЩ, Южна Америка, Австралия и отвъд, защото превръща дансинга във вуду фиеста от техно, FX и наелектрезиращи нарязани тонове.

Винаги крачка напред в играта е и третият герой от бъдещето - Bart Skils, един от най-уважаваните и търсени холандски диджеи и автор на най-добрите танцувални тракове на холандската сцена последните няколко години. Обожаван от техно феновете заради изящните си мелодии и композиция, Bart Skils работи с култови лейбъли като Drumcode, 100% Pure, Tronic, Break New Soil, Cocoon и Rejected. Репутацията му на майстор, който изпипва своите продукции до съвършенство пък му дава възможноста да ремискира някои ключови имена като Joris Voorn, Adam Beyer, Christian Smith, Nicole Moudaber, Kaiserdisco и Kollektiv Turmstrasse. Заедно с колегата си Anton Pieete формира техно алианса District One. Двамата се превръщат в едни от главните играчи на амстердамската нова сцена, а Skils е един от основоположниците на New School техно школата в холандската столица.

По всичко личи, че ни предстои Future Heroes събитие, в което комбинацията от иновация и световно признат опит ще бъде равно на запомнящо се парти!

Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/metropolis-pres-future-heroes-total-sofia-hristo-botev-hall-385990/event.html

Facebook page: https://www.facebook.com/MetropolisDJs

Facebook event: https://www.facebook.com/events/323389301197379/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички